Cursusaanbod
SK-8941-Cr-E.jpg
Wij zijn echte blazers

Trompet spelen

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER trompet SPELEN IN AMERSFOORT

Wil jij trompet leren spelen in Amersfoort of in de omgeving van Amersfoort? Scholen in de Kunst is een gezellige muziekschool met een breed cursusaanbod. Ons cursusaanbod is voor alle leeftijdsgroepen en niveaus. Onze lessen zijn te volgen op meerdere locaties in Amersfoort, Leusden en Soest.

Op deze inspiratiepagina vind je informatie over de trompet en onze trompetlessen. De video's geven je een beeld van hoe het is om de trompet te spelen. Ook vind je hier informatie over de mogelijkheden van het spelen in een van onze orkesten of bands. Weet je nog niet zeker of je trompet wilt leren spelen? Kom naar een van onze gezellige en gratis proeflessen.

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD trompetLES


trompetLES VOOR BEGINNERS

Ben je nog niet zo bekend met de trompet? Bekijk de video van Colin Benders op deze pagina en kom erachter wat voor krachtig geluid er uit de trompet komt.

De trompet is geen ingewikkeld instrument. Het is daarom geschikt voor elke beginnende muzikant. Het instrument is één van de hoogst klinkende koperen blaasinstrumenten. Er zijn veel verschillende genres die je met de trompet kunt spelen. De mogelijkheden zij eindeloos!

Is je interesse gewekt? Volg dan een proefles of meld je aan voor een cursus!

TrompetLES VOOR KINDEREN 

Onze trompetlessen zijn voor kinderen vanaf zes jaar. De trompet is een geschikt instrument voor kinderen. Waarom vraag jij je af??

- Met de trompet speel je verschillende genres zoals klassiek, pop en jazz. Kinderen kunnen zo ontdekken welke muziek ze het leukst vinden.
- Het geluid van de trompet past overal tussen, waardoor er veel mogelijkheden zijn.
- De trompet is licht van gewicht en is dus ook goed draagbaar voor een kind.
- Het is relatief makkelijk om de trompet te leren spelen. De meeste kinderen boeken daarom al snel vooruitgang.
- De trompet is voor beginners een relatief goedkoop instrument.

Bekijk deze pagina met keuzehulp voor het kopen van een trompet. Wil je nog even wachten met het kopen van een trompet? Scholen in de Kunst verhuurt allerlei instrumenten, waaronder ook de trompet. Ga naar de pagina over instrumentverhuur

TrompetLES VOOR GEVORDERDEN

Kun je de trompet al heel goed spelen? Dan valt er alsnog genoeg te leren van onze ervaren docenten. Bij ons volg je als gevorderde trompettist de cursuspakketten van een hoger niveau. Wil je meer weten over deze pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie.

Het is mogelijk dat je vraag al eerder aan ons gesteld is. Bekijk daarom de veelgestelde vragen of je vraag en antwoord ertussen staat.

DIRECT NAAR:

Veel gestelde vragen over trompetles
Waar kan ik trompet leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie
      

Trompet spelen cursussen