Cursusaanbod
SK-8941-Cr-E.jpg
Wij zijn echte blazers

Fagot spelen

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER fagot SPELEN IN AMERSFOORT

Altijd al de fagot willen leren spelen? Met de gezellige lessen van Scholen in de Kunst bespeel jij binnen no time de fagot! De lessen volg je op één van onze locaties in Amersfoort, Soest of Leusden. Bekijk hier de exacte locaties.

Als je nog niet zeker weet of je wilt starten met de cursus, kun je een gratis proefles volgen. Weet je wel al zeker dat je de fagot wilt leren spelen? Bekijk dan ons cursusaanbod. Onze docenten geven les aan alle leeftijdsgroepen en niveaus. 

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD fagotles

Fagotles VOOR BEGINNERS

Wil je beginnen met het bespelen van de fagot? Bekijk dan deze informatieve pagina en laat je inspireren. Vind hier praktische informatie over de lessen en het instrument. Ook zie je hier interessante video's over wat er allemaal mogelijk is met de fagot.

Ervaar zelf of fagotles iets voor jou is door een gratis proefles te volgen. Wanneer je enthousiast bent en met een cursus wilt starten kun je bij ons een fagot huren! Wil je een fagot kopen? Dan vertellen onze docenten je graag waar je op moet letten.

Fagotles VOOR kinderen

De fagot is een uniek instrument dat ook geschikt is voor kinderen. Het instrument is zeer veelzijdig en karakteristiek als het gaat om klanken. In de lage tonen is de fagot enigszins grof en korrelig. In het middenregister is de fagot gelijkend op die van de hoorn. In de hoogte nadert de toon die van de violoncello, altviool of menselijke tenorstem. Dit maakt de fagot voor kinderen een leuk en interessant instrument om te bespelen. De fagotlessen zijn voor kinderen vanaf vijf jaar. 

Wanneer je kind al wat ouder is, kan hij of zij meespelen in een van onze orkesten. Benieuwd naar hoe een fagotles eruit ziet? Bekijk hieronder een fragment van een fagotles van onze docent Mieke van Dael.

Fagotles VOOR gevorderden

Heb je al meer ervaring in het spelen van de fagot? Dan is ons cursusaanbod ook interessant voor jou. Scholen in de Kunst biedt hiervoor speciale lessen aan. Onze docenten hebben genoeg ervaring om iedereen genoeg bij te leren!

Heb je vragen over onze lessen? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bereik ons telefonisch. Wij beantwoorden graag je vragen en geven je meer informatie als dat gewenst is. Je kunt ook kijken of je vraag tussen onze FAQ staat.

DIRECT NAAR:

Alles wat je moet weten over fagotles bij ons
Veel gestelde vragen over fagotles
Waar kan ik fagot leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie

      

Fagot spelen cursussen