Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Het neusje van de zalm

In de maanden maart en november verwelkomen we een aantal masters in het Eemhuis voor een Masterclassweekend! Diverse masters bieden je een kijkje in hun vakgebied. De masterclasses zijn bedoeld voor kunstbeoefenaars, cultuurliefhebbers, cursisten en nieuwsgierige bezoekers. Laat je inspireren, coachen en uitdagen in het Masterclassweekend van Scholen in de Kunst. 

In maart 2020 stond ons laatste masterclassweekend op het punt van beginnen toen we de eerste lockdown inrolden. Twee jaar lang lag de nadruk op schakelen op de coronamaatregelen en konden we niet ver vooruit kijken. Toen er voorjaar 2022 weer meer ruimte kwam, was het de hoogste tijd om weer een mooi weekend met inspirerende masters te organiseren! 

In maart 2022 zijn we dan ook weer van start gegaan met masterclasses van o.a. Pia Douwes, Sam Drukker, Ronald Giphart en Frank van Zwicht. Niet alleen wij waren enthousiast over de laatste editie, ook de deelnemers wisten de masters weer volop te vinden! Houd deze site in de gaten voor het volgende masterclassweekend in het najaar.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus