Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Als je jong bent is het theater voor jou gemaakt. Nergens anders vind je zulke waanzinnige optredens, wervelende dansshows en spectaculaire voorstellingen als in het theater. Ook voor een klassiek toneelstuk, meeslepend concert of een bekende cabaretier kun je bij de Amersfoortse theaters Flint en De Lieve Vrouw terecht. 

Flint
Heb je een CJP-pas, studentenkaart tot 30 jaar of Cultuurkaart? Dan krijg je € 2,00 korting op bijna alle voorstellingen! En koop je 48 uur voor aanvang van een voorstelling kaarten, dan krijg je zelfs 50% korting. Deze korting is alleen van toepassing bij niet-uitverkochte voorstellingen. Deze actie geldt ook voor TVA-studenten. 
Het tonen van de CJP, studentenkaart, TVA-kaart of Cultuurkaart is verplicht bij binnenkomst. Doe je dit niet, dan kan Flint toegang weigeren of je de korting laten bijbetalen.

De Lieve Vrouw
Ben je voltijd student en jonger dan 30 jaar? Dan kun je bij De Lieve Vrouw voordelig naar de film en het theater. Tickets met studentenkorting zijn op vertoon van je studentenpas verkrijgbaar aan onze kassa vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling. Met een CJP ontvang je € 1,00 korting op de reguliere prijs van theatervoorstellingen. CJP-houders ontvangen ook € 1,00 korting op films.