Log in

Als je jong bent is het theater voor jou gemaakt. Nergens anders vind je zulke waanzinnige optredens, wervelende dansshows en spectaculaire voorstellingen als in het theater. Ook voor een klassiek toneelstuk, meeslepend concert of een bekende cabaretier kun je bij de Amersfoortse theaters Flint en De Lieve Vrouw terecht. 

Flint
Houders van een CJP-pas, studentenkaart tot 30 jaar of Cultuurkaart krijgen €2,00 korting op alle voorstellingen. Wie zo'n kaart heeft en een half uur voor aanvang van de voorstelling komt, krijgt zelfs 50% korting (niet bij uitverkochte voorstellingen) met een minimale kaartprijs van €10,-.
Het tonen van de CJP, studentenkaart of Cultuurkaart is verplicht bij het betreden van het theater. Flint kan toegang weigeren of de korting bij laten betalen.

De Lieve Vrouw
Ben je voltijd student en jonger dan 30 jaar? Dan kun je bij De Lieve Vrouw voordelig naar de film en het theater. Tickets met studentenkorting zijn op vertoon van je studentenpas verkrijgbaar aan onze kassa vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling. Met een CJP ontvang je € 1,00 korting op de reguliere prijs van theatervoorstellingen. CJP-houders ontvangen ook € 1,00 korting op films.