Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Over het gebruik van foto’s en video’s
Wij maken regelmatig foto's en video's tijdens onze activiteiten, zoals concerten, theatervoorstellingen en exposities. Deze beelden gebruiken we op onze website, in drukwerk en op sociale media om ons cursusaanbod te laten zien. We kiezen ervoor om echte beelden te gebruiken van onze eigen locaties, zodat nieuwe bezoekers een goed idee krijgen van wat ze kunnen verwachten. 
 
Fotograferen in de cursus of les 
Voor het gebruik van foto's of video's waar jij (of de persoon die je inschrijft) herkenbaar op staat, vragen we altijd om toestemming wanneer je je inschrijft voor een cursus.  
We laten ook altijd weten wanneer er een fotograaf aanwezig zal zijn tijdens een les. Als je liever niet gefotografeerd wordt, kun je dit aan je docent of de fotograaf vertellen.
 
Fotograferen en filmen tijdens evenementen 
Tijdens evenementen zoals concerten en voorstellingen maken we ook foto's en video's. Ook dan kondigen we dit aan op de locatie. Als je niet op de foto wilt, kun je dit laten weten aan de fotograaf. 
 
Fotograferen van kunstwerken 
Alle cursisten beeldend krijgen regelmatig de mogelijkheid om hun werk te exposeren op onze locaties. Ook van deze exposities maken we foto’s. Soms gebruiken we deze foto’s voor promotie. Wil je niet dat jouw werk wordt gefotografeerd? Doe dan niet mee aan de exposities. 

Bezwaren tegen gebruik van beeldmateriaal
Hebben we foto's of video's van jou of je werk gebruikt en ben je daar niet blij mee? Laat het ons weten met een voorbeeld van het beeldmateriaal. We zullen de beelden dan verwijderen en uit ons archief halen.

Houd er rekening mee dat andere bezoekers ook foto's en video's kunnen maken tijdens evenementen. We hebben hier geen controle over en zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van die beelden. 


Foto Henry Krul, publiek bij BandNight