Cursusaanbod
Frank Van Zwicht Titanium Stekers

Lang verwacht: Masterclassweekend

Zaterdag 19 en zondag 20 maart verwelkomen we eindelijk weer een aantal masters in het Eemhuis voor een Masterclassweekend! Zes masters bieden je een kijkje in hun vakgebied. De masterclasses zijn bedoeld voor kunstbeoefenaars, cultuurliefhebbers, cursisten en nieuwsgierige bezoekers. Laat je inspireren, coachen en uitdagen in het Masterclassweekend van Scholen in de Kunst. De kaartverkoop start binnenkort.

In maart 2020 stond ons laatste masterclassweekend op het punt van beginnen toen we de eerste lockdown inrolden. Twee jaar lang lag de nadruk op schakelen op de coronamaatregelen en konden we niet ver vooruit kijken. Maar nu er langzaamaan weer meer ruimte komt, is het de hoogste tijd om weer een mooi weekend met inspirerende masters te organiseren. Het is gelukt om de volgende masters vast te leggen:

Zaterdag 19 maart
➔ Frank van Zwicht - Sieraden maken met titanium > UITVERKOCHT
➔ Suzanne Konings - Zingen op je instrument
➔ Sam Drukker - Naaktmodel schilderen > UITVERKOCHT
➔ Ronald Giphart - Schrijfproces
Scholtes & Janssens - masterclass piano

Zondag 20 maart
➔ Pia Douwes - Presentatie & interpretatie > UITVERKOCHT VOOR DEELNEMERS, NOG NIET VOOR PUBLIEK
➔ Frans Krom - Maskerspel

De kaartverkoop is gestart. Zowel op zaterdag als op zondag kun je voor € 10,- een lekkere lunch in ons Café Bruis krijgen. Deze kun je alleen vooraf bestellen door een apart ticket te kopen. De tickets hiervoor vind je in onze ticketshop, waar ook de tickets voor de masterclasses staan.