Log in

Ook in 2023 organiseert Scholen in de Kunst weer een Masterclassweekend met inspirerende en toonaangevende kunstenaars in hun vakgebied. Lees hieronder wie de masters van maart zijn en welke masterclass zij gaan geven. En zet de data vast in je agenda: zaterdag 18 en zondag 19 maart 2023. De kaartverkoop start binnenkort!

We zijn heel blij dat we weer een mooi programma hebben kunnen samenstellen. Hieronder presenteren we een overzicht van de masters per dag. Door op de namen te klikken kom je vast meer te weten over deze kunstenaars, hun werk en hun achtergrond. Een beetje voorpret ter inspiratie.

Masterclasses op zaterdag 18 maart

Jeroen Hermkens geeft een masterclass schilderen.
Kick Woudstra (drummer) en Aaron Bouwman (bassist), twee getalenteerde jonge muzikanten met nu al een enorme staat van dienst geven een swingende masterclass drum & bass.
Henk Guittart geeft een masterclass over kamermuziek
Pauline Oostenrijk verzorgt een masterclass hobo
Kiki Boot van Sally Dansgezelschap Maastricht geeft een dansworkshop naar aanleiding van de voorstelling God is a DJ.
Annet Schaap, de schrijfster van 'Lampje', geeft een masterclass schrijven & illustreren.

Masterclasses op zondag 19 maart

Anneke Beukman & Franky Rampen verzorgen een masterclass stemacteren.
Annemarie Timmer geeft een masterclass emailleren
Jasper Le Clercq geeft een masterclass in de techniek van het choppen voor strijkers.


Over het MASTERCLASSWEEKEND

Tijdens een masterclassweekend nodigt Scholen in de Kunst vooraanstaande kunstenaars uit, die in hun discipline vanwege hun kunst en educatieve gaven inspirerend zijn. De enthousiast ontvangen voorgaande edities hebben laten zien dat we hiermee iets bijzonders bieden. De masterclasses bieden verdieping en persoonlijk contact met een kunstenaar of artiest en zijn een verrijking voor iedereen die schildert, toneel speelt, muziek maakt, schrijft of danst! 

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus