Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

OOK TE HUUR

Voorstelling, concert, presentatie of repetitie? ICOONtheater is te huur! 

Wist je dat je ICOONtheater kunt huren? Onze zaal in Amersfoort-Noord leent zich uitstekend voor concerten, voorstellingen, presentaties, congressen etc. Voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren en amateurkunstverenigingen. In alle opzichten een ideale plek: centraal gelegen naast de snelweg, openbaar vervoer op loopafstand en gratis parkeren naast het theater. Nieuwsgierig naar de prijzen en mogelijkheden? Bel 033 496 82 20. Of kijk op de site voor meer informatie en inspiratie.

Kleurrijk en dynamisch
ICOONtheater is een kleurrijk theater in de jonge wijk Vathorst van Amersfoort. Een dynamische plek midden in het land, gelegen in het hart van ICOON, een multifunctioneel gebouw met oneindig veel mogelijkheden. De perfecte plek waar passie een kans krijgt. Op twee minuten afstand van NS-station Amersfoort Vathorst, met 500 gratis parkeer­plaatsen naast de deur. Gunstig gelegen tussen de A1 en de A28. Proef de sfeer van ons theater. Naast ICOON­theater bieden de centrale foyer en creatieve werkruimten volop mogelijkheden. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen!

Zaal
ICOONtheater is een sfeervol theater met een helder geluid. De theaterzaal heeft een capaciteit van 210 vaste zitplaatsen met een mogelijkheid om 32 stoelen extra bij te plaatsen (max. 242 stoelen). Gemeten vanaf de zijdoeken (poten) heeft het toneel een breedte van 10 meter en een diepte van 10 meter. Bij het gebruik door grote gezelschappen of orkesten kunnen de zijdoeken worden weggeschoven, wat een toneelopening oplevert van 14 meter breed.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus