Cursusaanbod
stro2017-0316-IMGP7737.jpg
Wij hanteren de strijkstok!

Contrabas spelen

Alles wat je moet weten over contrabas spelen in Amersfoort

Wil je contrabas leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze contrabas leraren. Je kunt contrabas leren spelen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken door middel van een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde leerlingen. Bekijk hier ons aanbod contrabasles. Op deze pagina kun je met filters de contrabasles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD contrabasLES

contrabasles voor beginners

De contrabas is een strijkinstrument dat erg lijkt op de viool en de cello. Het grootste verschil is dat de contrabas een lager klankbereik heeft.

Heb jij nog nooit contrabas gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld de video van een contrabasles bij Jan van den Boomen of leer meer over de mogelijkheden in samenspel en orkesten. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede keuze. Veel plezier met je eerste lessen!

Is contrabasles te duur voor je? Ook daarvoor hebben we een oplossing.

Contrabasles voor kinderen 

Wij bieden ook contrabasles speciaal voor kinderen aan. We beschikken over kleine contrabassen. Daarmee kunnen kinderen vanaf ongeveer zeven jaar bij ons beginnen. Door dagelijks even te oefenen en positieve aandacht van de ouders leren kinderen snel. De contrabas is misschien niet het eerste instrument waar kinderen aan denken, maar het is zeker een leuk instrument:

● met een contrabas kun je zowel klassiek als pop en jazz spelen;
● de contrabas is er ook in kleine formaten, speciaal voor kinderen;
● met een contrabas kun je zowel in een band als in een orkest spelen;
● contrabas spelen is lekker stoer.

Wil je meer weten over de aanschaf van een contrabas? Lees meer over de verschillende typen contrabassen.
Je kunt bij ons ook een contrabas huren. Handig als je kind nog niet zeker weet of de contrabas goed bij hem of haar past.

contrabasles voor gevorderden

Speel jij al jaren contrabas, maar wil je wel weer eens les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderde bassisten. De lessen voor gevorderden worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over contrabasles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ-sectie.

Direct naar:

Alles wat je moet weten over contrabasles bij ons
Veel gestelde vragen over contrabasles
Waar kan ik contrabas leren spelen?

Gecertificeerde organisatie
     

Contrabas spelen cursussen