Cursusaanbod
stro2017-0316-IMGP7737.jpg
Wij hanteren de strijkstok!

Cello spelen

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER cello SPELEN IN AMERSFOORT

Wil je cello leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze cello docenten. Je kunt cello leren spelen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken door middel van een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde cellisten. Bekijk ons aanbod in celloles voor de verschillende cursussen. Op deze pagina kun je met filters de celloles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD celloLES

celloLES VOOR BEGINNERS

De cello is een instrument dat lijkt op de viool. Het instrument bevat ook vier snaren. Door middel van een strijkstok en de snaren maak je geluiden en muziek.

Heb jij nog nooit cello gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een celloles bij Esther Iglesias of leer meer over samenspel en orkesten. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

celloLES VOOR KINDEREN 

Uiteraard bieden wij ook celloles speciaal voor kinderen aan. Vanaf het vierde jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met cello leren spelen. Cello's worden gemaakt in verschillende (kinder)maten. Hierdoor is het mogelijk om al op jonge leeftijd met cello spelen te beginnen.

Waarom de cello zo populair is onder volwassenen en kinderen? Het instrument heeft een ruim klankbereik. Dit betekent dat er veel verschillende toonhoogtes kunnen worden gespeeld. Bovendien komt er een betoverend mooi geluid uit de cello!

cellolES VOOR GEVORDERDEN

Jij bespeelt al jaren de cello, maar je bent nu op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderde cellisten. De lessen voor gevorderden worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over celloles in Amersfoort en omgeving? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ-sectie.

DIRECT NAAR:

Alles wat je moet weten over celloles bij ons
Veel gestelde vragen over celloles
Waar kan ik cello leren spelen?

Gecertificeerde organisatie

      

Cello spelen cursussen