Ontdek muziek, 4 - 5 jaar

Ontdek muziek, 4 - 5 jaar

In deze cursus leer je samen zingen, dansen, springen, maar mag je ook stil zitten luisteren... Een cursus waar kinderen van 4 en 5 jaar leren spelen met muziek en zingen. Een fijne oriëntatie op muziekles!

Laten zien wat je hoort, oefenen met ritme, improviseren en spelen op instrumenten als de trommel, triangel en xylofoon. Spelenderwijs ontwikkel je je gehoor, je maat- en ritmegevoel en je muzikale geheugen.

Deze cursus is er speciaal voor kinderen van 4 en 5 jaar. We proberen zoveel mogelijk een groepsindeling op leeftijd te maken.

Voor oudere kinderen is er de Muziekfabriek en voor jongere kinderen Peutermuziek.

Aanbod > Ontdek muziek, 4 - 5 jaar

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.