Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Nieuw initiatief


POPmakers is het nieuwe muziekplatform in Amersfoort dat zich richt op POPulaire muziek in de breedste zin van het woord: van singer-songwriter tot rock, van jazz tot electro.
POPmakers staat voor Participeren - Ontwikkelen - Performen.

We willen graag jonge (pop)muzikanten en amateurmusici de mogelijkheid geven zich samen met gelijkgestemden te ontwikkelen tot betere muzikanten, performers en makers. We doen dat graag in samenwerking met andere partijen in Amersfoort.

Bij POPmakers kunnen we een beroep doen op een aantal door de wol geverfde muzikanten, die jou verder kunnen helpen. We doen dat niet in de vorm van wekelijkse muzieklessen, maar in de vorm van projecten. Voorbeelden hiervan zijn maandelijkse jamsessies ‘Potje Jam’ en ons project ‘Op zoek naar lokaal poptalent’. We doen dat op diverse locaties, zoals bijvoorbeeld op scholen of in de wijk. Door samen te werken met partners, zoals bijvoorbeeld Poppodium Fluor of Viva Vathorst brengen we POPmuziek nog dichterbij jou met als doel je te laten meedoen (Participeren), om je wat bij te brengen (Ontwikkelen) en om op het podium te laten schitteren (Performen)!

Meer weten over popmuziek bij Scholen in de Kunst?

bekijk de mogelijkheden