Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Scholen in de Kunst is op verschillende manieren betrokken bij de situatie in Oekraïne. We vertellen je er graag meer over.

Toen er een vraag binnenkwam of Oekraïense kinderen mee konden doen aan een cursus, waren we gelijk enthousiast. We hebben een lijst gemaakt van cursussen waar nog plek was en inmiddels dansen de eerste Oekraïense kinderen mee in onze danslokalen. Ook zijn er ouders die met hun peuter meedoen aan de cursus Peuterdans. Uiteraard is de deelname voor Oekraïense vluchtelingen gratis.

We hopen van harte dat we een klein beetje kunnen bijdragen aan de verlichting van al het leed, door de kinderen te laten dansen, knutselen of schilderen. Mocht je betrokken zijn bij Oekraïense gezinnen en kinderen kennen die ook graag mee willen doen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Naast kinderen verwelkomen we inmiddels ook een pianiste uit Oekraïne, die één van onze muzieklokalen gebruikt om te oefenen. Wellicht melden zich nog meer musici of kunstenaars.

Bijdrage aan Rode Kruis Oekraïne

Ook financieel dragen we een klein steentje bij. De opbrengst van de Koper-Saxdag op 12 maart en het concert van het Jeugdorkest op 2 april gaat naar Giro 5125 van het Rode Kruis Oekraïne. De totale opbrengst is € 901,38.

Heb jij nog meer ideeën of ken je vluchtelingen die wij zouden kunnen helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan kunnen we samen kijken wat er nog meer mogelijk is.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus