Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

In de maand februari laten de Amersfoortse koren van zich horen tijdens drie inloopconcerten. Op 5, 11 en 18 februari kunnen muziekliefhebbers ’s middags kennismaken met het rijke en veelzijdige koorleven in de stad. De inloopconcerten met Amersfoortse koren staan als vanouds garant voor een afwisselend programma, met gratis toegang en elk half uur een ander koor met een uniek repertoire, een eigen stijl en presentatie.

Samenwerking met Gluren bij de buren

De inloopconcerten van Amateurkunst033 vinden traditiegetrouw plaats in dezelfde periode als hét huiskamerfestival van Amersfoort, Gluren bij de Buren. Een samenwerking kon dan ook niet uitblijven! 
Het eerste inloopconcert is daarom opgenomen in het programma van Gluren bij de Buren en is op zondag in ICOONtheater. Dé kans voor grotere koren, die niet in een huiskamer passen, om zich te presenteren tijdens dit bekende festival.

De andere inloopconcerten vinden traditiegetrouw op zaterdagmiddag plaats in De Nieuwe Kerk (11 februari) en in De Bron (18 februari).

Gratis genieten

De inloopconcerten zijn gratis te beluisteren. Elk koor treedt een half uur op. Publiek kan zo naar binnen lopen om kortere of langere tijd te luisteren. Voor mensen die minder bekend zijn met koormuziek: een ideale manier om hiermee kennis te maken. Voor degene die op zoek is naar een koor om zich bij aan te sluiten een mooie manier om kennis te maken met in totaal 26 Amersfoortse koren.
De inloopconcerten staan garant voor bruisende middagen, een heerlijke sfeer, met altijd enthousiaste reacties en grote belangstelling van het publiek. De koren zijn er klaar voor!

 

Affiche inloopconcerten koren

Bekijk de dagprogramma's!

zaterdag 27 januari 2024  | De Lichtkring zondag 4 februari 2024 | ICOONtheater Zaterdag 10 februari 2024 | De Bron