Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Kom genieten van lokale amateurkunst!


Gluren bij de Buren van St. De Bühne. Inloopconcerten van Amateurkunst033. Beide organisaties streven dezelfde doelen na: een podium bieden aan amateurkunstenaars én zoveel mogelijk mensen laten kennismaken en genieten van lokale amateurkunst. Dit jaar worden de krachten gebundeld op zondag 5 februari 2023.

Tijdens Gluren bij de Buren treden lokale podiumkunstenaars op in vele huiskamers verspreid over Amersfoort. Het huiskamerfestival zet jaarlijks de deuren wagenwijd open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers. Amateurkunst033 organiseert traditiegetrouw in dezelfde periode drie inloopconcerten voor koren en koorliefhebbers. Een samenwerking met Gluren bij de Buren kon dan ook niet uitblijven! Het eerste inloopconcert maakt een uitstapje naar zondag 5 februari (de andere twee concerten zijn op 11 februari en 18 februari 2023). 

Inloopconcert
Op zondag 5 februari kun je genieten van tien Amersfoortse koren in ICOONtheater. Kom gratis luisteren, kennismaken met divers repertoire en misschien wel lid worden. Iedereen is welkom! 

Gluren bij de Buren

Kom kennismaken met jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten. Bij elke deelnemende locatie treedt de podiumkunstenaar drie keer een half uur op.

Datum: zondag 5 februari 2023
Plaats: ICOONtheater (inloopconcert) en huiskamers
Tijd: 12.00 - 17.00 uur
Prijs: gratis toegang