Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Carmen is een vurige familievoorstelling van de Spaanse choreograaf Gustavo Ramírez Sansano, die zondag 22 januari te zien is in Flint. Een mix van moderne dans, flamenco en paso doble, voor iedereen vanaf 6 jaar, inclusief een interactieve Carmen experience in de theaterfoyer! Als leerling van onze Dansschool kun je nu met 15% korting naar deze wervelende dansvoorstelling.

Deze eigentijdse dansversie van het klassieke en wereldberoemde operaverhaal gaat over de vurige liefde van Don José, een Spaanse soldaat, voor de knappe Carmen. Een sterke, vrije vrouw die weet wat ze wil. De passie en emotie spatten van het toneel. Maar jaloezie maakt dat deze liefde niet goed afloopt...

De decors, kostuums en Bizets compositie maken Carmen tot een visueel en muzikaal spektakel. Het relatief eenvoudige zwart-witte decor is geïnspireerd op het werk van Picasso. De instrumentale versie Carmen Fantasy zorgt voor de muzikale omlijsting. Vanaf het eerste moment word je meegenomen in het verhaal. Er is zoveel te zien en te genieten op het podium dat je ogen te kort komt.

Carmen is een totaal beleving die jong en oud meeneemt in de magie van dans!

Bestel nu je kaarten voor Carmen via deze link en gebruik de promotiecode DSACarmen2023. Dan ontvang je 15% korting op je kaartjes.