Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

vrijdag 07 juli 2023
11:00 - 18:00

Locatie
Soesterkwartier (Noordewierweg e.o.), Amersfoort
Prijs
€ 0,00

Het Soesterkwartier viert het begin van de zomer met een gezellige markt vol met leuke kraampjes en kinderactiviteiten. Voor het eerst staat naast de braderie cultuur centraal bij de Zomerparade. Er komt een podium waar talent uit de wijk zich zal laten zien en horen. Scholen in de Kunst is er natuurlijk ook bij!

Wat kun je allemaal verwachten? Er komt een groot podium bij de kerk, in het hart van de wijk. Iedereen die muziek kan maken, kan zingen of wat dan ook, is hiervoor uitgenodigd om een optreden te verzorgen.

Er zijn kinderactiviteiten, in de vorm van een kleine kinderkermis. Dankzij een buurtbudget komen hier leuke attracties.

Er is een sociale en culturele markt: verdeeld over een markt worden op zes thema’s pleinen geformeerd. Hier kunnen organisaties vanuit de wijk iets bijzonders melden. Bijvoorbeeld over het mooie, rijke leven in het Soesterkwartier. Thema’s die je kunt verwachten zijn Ontmoeten, Natuur, Vervoer, Sport, Gezondheid en Cultuur.

Om 12.30 uur komt Astrid Janssen, de wijkwethouder, op feestelijke wijze het startschot geven. Dit zal gebeuren in het hart van de wijk. Ben jij daar ook bij?