Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 17 september 2022
14:00 - 15:00

Locatie
Eemhuis, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 0,00

Heb je altijd al eens een muziekinstrument willen leren bespelen én samen muziek willen maken? Dit is je kans! Ervaar deze middag het plezier van samen muziek maken!

In samenwerking met diverse muziekverenigingen organiseert Scholen in de Kunst op zaterdagmiddag 17 september twee Orkestworkshops voor volwassenen. In 45 minuten maak je kennis met en instrument naar keuze, leer je een paar noten spelen en speel je met elkaar in een orkest. Het leuke is dat je geen muzikale ervaring hoeft te hebben; je hoeft nog geen noot te kunnen lezen. Ervaren muzikanten van muziekverenigingen uit Amersfoort en de docenten van Scholen in de Kunst helpen je bij het ontdekken van jouw instrument.

Succesformule
De inspirerende begeleiding van de workshopmiddag is in handen van Guus Pieksma en Annewiep Bloem uit Sneek. Zij ontwikkelden de succesvolle methode achter het Nij Talint Orkest in Friesland, die momenteel wordt toegepast door heel Nederland. Al honderden nieuwe muzikanten zijn zo geënthousiasmeerd geraakt om samen muziek te maken.

Keuze genoeg!
We hebben op 17 september trompetten, trombones en baritons, hoorns, saxofoons, klarinetten en fluiten en verschillende soorten slagwerk (drums, xylofoon, klokkenspel) en accordeons. De keus is aan jou! Je kunt meedoen met een workshop om 14.00 uur. De ronde van 15.00 uur is komen te vervallen.

Deelname op 17 september is gratis. Aansluitend start er een 10-delige cursus Nieuw Talent Orkest, waarin de methode volledig wordt behandeld. Ontdek jouw nieuwe talent!

Voor meer informatie over het Nij Talint Orkest kun je een kijkje nemen op de website van het orkest.

Tijden: 14.00 uur
Duur: 45 minuten
Deelname is gratis
Aanmelden > 

Flyer Nieuw Talent Orkest

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus