Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

🔑 Wil jij een sleutelrol vervullen in de bruisende kunst- en cultuurwereld van Amersfoort?

🚀 Ben je klaar voor een uitdagende en inspirerende rol als Teamleider Facilitaire Zaken bij Scholen in de Kunst?

 

Scholen in de Kunst dé drijvende kracht voor cultuur- en kunsteducatie in de regio Amersfoort, werkzaam vanuit vier locaties in de gemeenten Amersfoort en Leusden. Onze organisatie omvat diverse domeinen met elk een eigen krachtig programma: NEOS Cultuuronderwijs, Kunsteducatie en Talentontwikkeling, Cultuurparticipatie en Culturele Dienstverlening.

Het team facilitaire zaken is een essentieel onderdeel van de serviceteams van Scholen in de Kunst. In nauwe samenwerking met de partners in onze gebouwen zoals ICOON in de wijk Vathorst en het cultuurhuis van Amersfoort aan het Eemplein, het prachtige Eemhuis.

Het team facilitaire zaken verzorgt en organiseert alle randvoorwaarden voor de inhoudelijke domeinen om optimaal te kunnen functioneren. Dat maakt dat dit team een belangrijke spil is binnen Scholen in de Kunst. De functie van teamleider betreft een uitdagende rol met veel afwisseling, fijne collega’s en een prettige werksfeer.

Wegens het vertrek van onze collega zoeken een enthousiaste

Teamleider Facilitaire Zaken 

(4 dagen per week, | 0,8 fte)

 

WAT GA JE DOEN?

 • Leidinggeven: Je geeft leiding aan het team van facilitaire coördinatoren, medewerkers en servicemedewerkers. Het totale team bevat ongeveer negen collega’s. Je voert het personeelsbeleid uit, en je creëert een stimulerend werkklimaat.
 • Beheer en onderhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de vier locaties van Scholen in de Kunst (Eemhuis, ICOON, Hoogland en Leusden). Inclusief het opstellen en uitvoeren van meerjaren investerings- en onderhoudsplannen. 
 • Inkoop en contractbeheer: Je zorgt voor de centrale inkoop en contractbeheer van facilitaire, ICT- diensten en verzekeringen.
 • Functioneel beheer: Je draagt zorg voor het functioneel beheer en organisatie van de nuts-, telefonie- en ICT-voorzieningen.
 • Veiligheid: Je bent verantwoordelijk voor de naleving van brandweervoorschriften, arbo-regels, veiligheidsvoorschriften en het BHV plan. Je hebt daarin een beleidsvormende en coördinerende rol.
 • Kwaliteit en efficiëntie: Je bewaakt en verbetert waar mogelijk de kwaliteit en efficiëntie van de werkprocessen en bewaakt de budgetten van het team.
 • Samenwerken: Je werkt samen met de overige service teams en stemt het beleid en projecten met elkaar af, en je zoekt waar mogelijk samenwerking met de overige partners in onze gebouwen. Je rapporteert aan de directeur/bestuurder.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Mensgerichte teamleider: Je geeft op een coachende, motiverende en inclusieve wijze leiding.
 • Relevante ervaring: Je hebt een relevante opleiding en/of werkervaring op HBO werk- en denkniveau in het facilitaire werkveld.
 • Hands-on mentaliteit: Je bent organisatorisch sterk, stressbestendig, en in staat snel te schakelen bij onverwachte situaties.
 • Inventief en creatief: Je bent altijd op zoek naar de snelste én beste oplossing voor iedereen.

 

WAT BIEDEN WE JE?

 • Fijne werkplek: In een kunst- en culturele omgeving met prachtige locaties en een enthousiast team van professionals.
 • Flexibele werktijden: 28-32 uur per week, verdeeld over verschillende dagen.
 • Contract: In eerste instantie een jaarcontract vanaf februari 2024. Daarna zicht op verlenging of vast contract.
 • Beloning: Conform CAO Kunsteducatie (schaal 10, minimaal € 3.131,- en maximaal € 4.646,- bruto fulltime per maand).
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: Inclusief eindejaarsuitkering, goed pensioen, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling, en korting op onze eigen cursussen.
 • Studiemogelijkheden: Met onbeperkte toegang tot het online leerplatform van GoodHabitz.

 

DIVERS EN INCLUSIEF

Wij zijn een organisatie voor iedereen waar we de grootste variatie aan mensen omarmen. Variëteit ligt volgens ons ten grondslag aan creativiteit, inspiratie en innovatie. We representeren graag vanuit onze interne organisatie onze missie om zo toegankelijk en bereikbaar mogelijk te zijn voor zoveel mogelijk mensen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welke naam je draagt, waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet of waar je in gelooft. We zijn er dus ook voor jou en je bent van harte welkom te solliciteren!

 

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Wijnands (teamleider facilitaire zaken a.i.) via robwijnands@scholenindekunst.nl, tel. 06-28353430  

Je kunt reageren met een CV en een motivatiebrief. Deze kun je sturen aan Annette van der Ham (manager P&O) via hr@scholenindekunst.nl.

 

Meer weten?

Wat is onze missie?

Onze missie is kunst en cultuur voor iedereen bereikbaar te maken. Daarbij ging het tien jaar geleden vooral om de beoefening en de intrinsieke waarde van kunst: l’art pour l’art. Nu gaat het ons ook om de impact in de samenleving. Kunst als maatschappelijke waarde, naast het ambacht van goede kunstbeoefening. 

Lees meer over onze missie

Wie zijn wij?

Bij Scholen in de Kunst laten meer dan 100 bevlogen en deskundige kunstenaars je de kracht van kunst ervaren. Je kunt je ontwikkelen in verschillende kunstvormen en je laten inspireren door anderen. Of je er nu voor kiest om ergens heel goed in te willen worden, of dat het je vooral om het plezier en de ontmoeting gaat: wij zijn er voor je!

Lees meer over ons

Wat is onze koers?

Kunst is voor iedereen van waarde. Het verrijkt je leven. Het inspireert en verbindt. Het brengt schoonheid en geluk. Iedereen moet ervan kunnen genieten. Dat is waar Scholen in de Kunst voor staat. Iedereen die dat wil, kan meedoen: in een koor, schilderclub, toneelvereniging of anders. Ieder kind en iedere jongere maakt op school kennis met kunst en cultuur, en voor iedereen die zich in vrije tijd verder in de kunst wil bekwamen, is er een passend educatief aanbod.

Lees het hele koersplan

Wat zeggen onze medewerkers?

In het laatst gehouden medewerkersonderzoek kwam naar voren dat de medewerkers de werkgever een mooi rapporcijfer (8,4!) geeft en graag aanbeveelt aan vrienden of collega's als werkgever. 

Een aantal quotes uit het onderzoek:

 • SidK heeft een prachtige werkomgeving en lieve collega's.
 • Ik ben zeer tevreden en gelukkig met de kansen die ik momenteel bij SidK krijg.
 • Ik heb zo'n plezier met mijn leerlingen en ben supertrots op ze!
 • Ik heb de leukste baan van MiddenNederland maar teveel werk.
 • Zinvol werk op fijne plek met leuke collega's!