Spotlight.jpg

Stagiair Kunst- en Cultuureducatie


Wil jij jezelf in de spotlights zetten binnen de kunst- en cultuureducatie? 
Kom dan stage lopen bij Scholen in de Kunst in seizoen 2019-2020.

STAGIair Kunst- en Cultuureducatie

 

Scholen in de Kunst houdt zich in de volle breedte bezig met cultuureducatie. Je kunt bij ons terecht voor een creatieve cursus, maar we zijn ook actief in het onderwijs. Daarnaast bereiken we in diverse wijken in Amersfoort doelgroepen die niet zo makkelijk met kunst en cultuur in aanraking komen.
Voor de afdeling Kunst in Vrije Tijd hebben we voor komend schooljaar (2019-2020) een uitdagende plek voor een stagiair. Op www.scholenindekunst.nl krijg je een compleet beeld van onze organisatie.


WIE ZOEKEN WIJ?
Als stagiair maak je onderdeel uit van ons team en ondersteun je bij het ontwikkelen, organiseren en produceren van activiteiten voor onze cursisten die deelnemen aan muziek, dans, theater of beeldende cursussen of voor onze activiteiten binnen onze aparte innoverende afdeling Kunstbrouwerij.

Je hebt interesse in en affiniteit met kunst- en cultuureducatie en je vindt het leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Je kunt helder communiceren en durft te vragen naar wat je niet weet. In jou zit een organisatietalent verborgen en je voelt je als een vis in het water binnen de creatieve sector. Je bent in staat om, uiteraard onder onze begeleiding, een (deel)project uit te voeren.

Je volgt een HBO-opleiding in het  culturele/pedagogische/sociale domein, bijvoorbeeld de opleiding CMV.  We hebben de voorkeur voor een 3e-jaars student.


WAT BIEDEN WIJ?
• Een bruisende werkomgeving in Amersfoort, en wel in het Eemhuis, HET culturele centrum van Amersfoort.
• Voldoende mogelijkheden om je opdrachten voor je opleiding in te passen en projecten die binnen je eigen interessegebied liggen op te pakken.
• Jarenlange ervaring met het deskundig begeleiden van stagiaires.
• Een stagevergoeding.

 

OVERIGE INFORMATIE
Voor meer inhoudelijke informatie over de stage kun je contact opnemen met
Nienke Smit (projectleider) nienkesmit@scholenindekunst.nl  of
Annette van der Ham (adviseur P&O) annettevanderham@scholenindekunst.nl.

Je kunt reageren met een motivatiebrief voorzien van je CV. Deze kun je sturen naar:
annettevanderham@scholenindekunst.nl