Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Stagiair Evenementen

voor het seizoen 2022 - 2023 is het team kunsteducatie op zoek naar een stagiair met bijvoorbeeld de studierichting Eventproducer (MBO) of eventmanagement. 

Wat ga je doen?

Als stagiair maak je onderdeel uit van ons team en ondersteun je bij het ontwikkelen, organiseren en produceren van activiteiten voor onze cursisten die deelnemen aan muziek, dans, theater of beeldende cursussen of voor onze activiteiten binnen onze aparte innoverende afdeling Kunstbrouwerij. Je krijgt daarnaast ook je eigen evenement om in zijn geheel te organiseren.

Wie zoeken wij?

Je hebt interesse in en affiniteit met kunst- en cultuureducatie en je vindt het leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Je kunt helder communiceren en durft te vragen naar wat je niet weet. In jou zit een organisatietalent verborgen en je voelt je als een vis in het water binnen de creatieve sector. Je bent in staat om, uiteraard onder onze begeleiding, een (deel)project uit te voeren.

Wat bieden wij?

  • Een bruisende werkomgeving in Amersfoort, en wel in het Eemhuis, HET culturele centrum van Amersfoort.
  • Voldoende mogelijkheden om je opdrachten voor je opleiding in te passen en projecten die binnen je eigen interessegebied liggen op te pakken.
  • Jarenlange ervaring met het deskundig begeleiden van stagiaires.
  • Een stagevergoeding.

 

Heb je interesse in deze leuke en leerzame stageplaats? Stuur je reactie (CV en motivatie) naar hr@scholenindekunst.nl ter attentie van Annette van der Ham, manager P&O. Meer informatie kun je vragen aan Gusta Romijn (coördinator kunsteducatie), zij wordt ook de stagebegeleider. (gustaromijn@scholenindekunst.nl