Cursusaanbod
Sidk Diversiteit (C) Henry Krul (9)

Projectmedewerker

NEOS is een onafhankelijk expertisecentrum voor cultuuronderwijs.  Met advies, programma’s, trainingen en netwerkactiviteiten versterken wij scholen en organisaties uit Amersfoort en omgeving in hun culturele aanbod voor kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar. Binnen op maat gemaakte trajecten begeleiden we onze relaties in het verbeteren van cultuuronderwijs, met als streven dat zij na afloop van onze samenwerking grotendeels zelf de regie kunnen voeren. In de uitvoering werken we samen met culturele aanbieders. NEOS valt formeel onder Stichting Scholen in de Kunst, maar opereert onafhankelijk, voert een eigen naam en werkt transparant vanuit een eigen visie en missie.

NEOS bereikt in de stad Amersfoort circa 45 basisscholen en 20 scholen voor voortgezet onderwijs en heeft een nauwe samenwerkingsrelatie met MBO Amersfoort. In Leusden bedient NEOS alle 14 basisscholen.

Wij zoeken per 1 februari een 

Projectmedewerker

(3 of 4 dagen per week | 0,6 - 0,8 fte)

 

WAT GA JE DOEN?

De projectmedewerker geeft ondersteuning aan de adviseurs en de manager van NEOS cultuuronderwijs. Je bent een uitstekende planner en houdt van organiseren. Onder supervisie van de adviseur-projectleider ben je verantwoordelijk voor de productie-, plannings-, en administratieve werkzaamheden binnen NEOS.

Om tot een planning te komen waar alle betrokken partijen zich in kunnen vinden, onderhoud je contact met scholen, kunstvakdocenten, culturele aanbieders en adviseurs van NEOS. Bij projectmatige activiteiten bied je productionele en mogelijk technische ondersteuning aan de adviseur. Denk aan het verzorgen van roosters, deelnemerslijsten, technische (ICT) ondersteuning, klaarzetten van materialen en logistieke ondersteuning.

Daarnaast draag je bij aan het inrichten en onderhouden van onze administratieve en secretariële backoffice. Denk aan het beheer van de teamagenda, het notuleren van vergaderingen en het up to date houden van onze relatiebestanden. Je coördineert mailings, verwerkt inschrijvingen en evaluaties, en draagt zorg voor het opmaken van overeenkomsten met creatieve professionals.

Dankzij jou is alles goed geregeld. Kortom, jij bent onze held in de planning en administratie en draagt op die manier bij aan cultuuronderwijs in Amersfoort en Leusden!

 

WIE ZOEKEN WIJ?

• Roostermaker: je bent vertrouwd met het plannen van activiteiten. Je creëert hierin snel en gemakkelijk overzicht en kan snel schakelen. Bij het plannen van cultuureducatieve activiteiten maak je gebruik van het planningssysteem Planned Culture. Je ondersteunt adviseurs bij roostering van cultuureducatieve activiteiten en stelt je hierbij dienstbaar op.
• Relatiebeheerder: op praktisch gebied onderhoud je contacten met kunstvakdocenten, culturele aanbieders en scholen.
• Producent: coördineren en organiseren zit je in het bloed. Onder supervisie van de adviseur ondersteun je hem/haar bij de organisatie van grootschalige evenementen zoals de jaarlijkse Conferentie Cultuuronderwijs. Je maakt planningen en draaiboeken, draagt zorg voor ruimtes, horeca en technische faciliteiten.
• Administrateur: je bent nauwkeurig en vindt het fijn om orde op zaken te stellen. In samenwerking met de coördinator bedrijfsprocessen stel je opdrachtovereenkomsten, offertes en facturen op voor onze klanten. Je verwerkt inschrijvingen en evaluaties en beheert ons mailsysteem Aweber.
• Projectmatig werken: je hebt ervaring in de organisatie van grotere projecten, je kunt goed plannen, je stelt jezelf realistische doelen en communiceert rondom projecten.
• Communicatief: je vindt het logisch om met je teamleden te sparren en te overleggen en klanten bijtijds en zorgvuldig over zaken te informeren, zowel schriftelijk als mondeling.

Je hebt affiniteit met kunst en cultuur en het onderwijs en een passende opleiding afgerond. Bijvoorbeeld Culturele Maatschappelijke Vorming of Eventmanagement of Eventproductie.

 

WAT BIEDEN WIJ?

• Een afwisselende en uitdagende baan met veel variatie. Je kunt flexibel werken binnen een jaartaaksysteem waarbij we uitgaan van een baanomvang van 60% - 80%. Dit stellen we in overleg vast.
• Een functie van 1 februari 2022 tot en met 1 februari 2023 (later starten is bespreekbaar). Bij gebleken geschiktheid en beschikbare subsidies is er uitzicht op verlenging van het contract.
• Het salaris is conform cao Kunsteducatie schaal 7 (minimaal € 2.261 - maximaal € 3.312) of schaal 8 (minimaal € 2.566 – maximaal € 4.024), afhankelijk van je werkervaring. De arbeidsvoorwaarden bevatten onder andere een goede verlofregeling, pensioenregeling, studiefaciliteiten en collectieve zorgverzekering.
• Een enthousiast en gedreven team van professionals.
• Een verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie.

 

SOLLICITATIEPROCEDURE

Geïnteresseerden sturen uiterlijk vrijdag 14 januari een sollicitatiebrief voorzien van cv per e-mail naar Annette van der Ham (manager P&O), via hr@scholenindekunst.nl

Vragen kunnen gesteld worden aan Tanja Kerkvliet (hoofd NEOS), via tanja@neoscultuuronderwijs.nl

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 januari 2022. De tweede gespreksronde vindt plaats op donderdag 27 en vrijdag 28 januari 2022.

Ervaring en kennis passend bij de functie is bepalend voor de selectieprocedure. We onderschrijven de Code Diversiteit & Inclusie en streven naar een diverse samenstelling van ons team. Woonachtig in de regio Utrecht/Amersfoort is een pré.