Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Laat jouw organisatietalent schitteren in het bruisende ICOONtheater!

 

Heb jij een passie voor theater en kunst, en zoek je een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Stap in de wereld van het bruisende ICOONtheater en word onze nieuwe Medewerker Verhuur.

Hier krijg je de kans om jouw organisatorische talenten volledig te benutten, evenementen tot in de puntjes te begeleiden, en bij te dragen aan een inspirerende omgeving.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om deel uit te maken van een ambitieus en gezellig team. Solliciteer nu en maak een verschil in de kunst- en cultuurwereld van Amersfoort!

Interessant, ik reageer direct!

Ik heb eerst nog een vraag

Deadline voor je reactie is 3 juli 2024

Wat je allemaal wilt weten over de vacature

Wat ga je doen?


Je werkt dan weliswaar achter de coulissen, maar je hebt een belangrijke verbindende rol:

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze huurders van offerte tot evenement. Op dagelijkse basis verkoop je ICOONtheater als locatie voor culturele, maatschappelijke en zakelijke verhuur.

Je bereidt evenementen en voorstellingen voor en zet actiepunten uit binnen de organisatie. Je onderhoudt contacten met de leveranciers.

Tijdens evenementen ben je inzetbaar als evenementbegeleider en stuur je het team van vrijwilligers aan, houd je contact met artiesten of gezelschappen en werk je zelf mee aan de perfecte uitvoering van het evenement. Jij zorgt ervoor dat alles als een geoliede machine verloopt. Deze evenementen zijn veelal in de avonden en weekenden.

Na afloop evalueer en factureer je de evenementen.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, proactieve en leergierige collega: Je hebt een MBO 4 werk/denk niveau en als je al enige ervaring hebt op het gebied van het organiseren van evenementen, hospitality en/of horeca, dan is dat een pré. 

Persoonlijkheid en vaardigheden: Je hebt een open en klantgerichte houding. Je bent oplossingsgericht en je vindt het prettig om nauw samen te werken met anderen.

Je kunt de verantwoordelijkheid aan om vrijwilligers aan te sturen. Je kunt zelfstandig werken en kan daarbij ook improviseren. Je kunt gemakkelijk schakelen, het overzicht goed behouden en je bent goed in communiceren. 

Flexibel: Je vindt het werken op wisselende tijden (ook avonden en weekenden) geen probleem. 

En het liefst ook nog; Woon je in de regio Amersfoort, en heb je een hart voor de kunst- en culturele sector, en specifiek voor het theater, dan zijn dat extra bonuspunten.    

Wat bieden we je?

Een fijne inspirerende werkplek: Een afwisselende en uitdagende baan met variatie waar je veel kunt leren en waarbij je werkt binnen een ambitieus team met een gezellige informele werksfeer. In een inspirerende werkomgeving in het gebouw ICOON in de wijk Vathorst van Amersfoort.  

Flexibele werktijden: 24-32 (0,6 tot 0,8 fte) uur per week, verdeeld over verschillende dagen en flexibele werktijden mogelijk. We spreken een vaste baanomvang af, die bij jouw voorkeur past. We hebben veel vakantiedagen, en je kunt tijdens veel schoolvakanties vrij zijn.

Contract: In eerste instantie een halfjaarcontract, met mogelijkheden voor verlenging. 

Beloning: Conform de CAO Kunsteducatie (schaal 6, minimaal € 2491,- en maximaal € 3365,- bruto fulltime per maand). Inschaling afhankelijk van je werkervaring in het vak.

Secundaire arbeidsvoorwaarden: Inclusief vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (5%), een goed pensioen, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling en korting op onze eigen cursussen.

Studiemogelijkheden: een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte toegang tot het online leerplatform van GoodHabitz.

Wat je nog meer moet weten

Scholen in de Kunst dé drijvende kracht voor cultuur- en kunsteducatie in de regio Amersfoort, werkzaam vanuit vier locaties in de gemeenten Amersfoort en Leusden. Onze organisatie omvat diverse domeinen met elk een eigen krachtig programma: NEOS Cultuuronderwijs, Kunsteducatie en Talentontwikkeling, Cultuurparticipatie en Culturele Dienstverlening.  Lees meer op de website.

Binnen het domein Culturele Dienstverlening vindt onder andere de programmering en verhuur van het ICOONtheater plaats. De locatie ICOON, waarin het theater gevestigd is, is een multifunctionele accommodatie met onder andere de kunstlokalen van Scholen in de Kunst, een middelbare school, het Vathorst College en de bibliotheek. Een dynamisch gebouw dus dat altijd bruist. 

Het team ICOONtheater van Scholen in de Kunst is een klein maar ambitieus team met 5 vaste medewerkers en zijn met elkaar verantwoordelijk voor ongeveer 135 voorstellingen en evenementen per jaar.  

Wij zijn een organisatie voor iedereen waar we de grootste variatie aan mensen omarmen. Variëteit ligt volgens ons ten grondslag aan creativiteit, inspiratie en innovatie. We representeren graag vanuit onze interne organisatie onze missie om zo toegankelijk en bereikbaar mogelijk te zijn voor zoveel mogelijk mensen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welke naam je draagt, waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet of waar je in gelooft. We zijn er dus ook voor jou en je bent van harte welkom te solliciteren!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa Harkema, Teamleider Culturele Dienstverlening, via telefoonnummer 033-4968221.

Je kunt tot en met 3 juli 2024 reageren met een CV en een motivatiebrief, als je dat prettiger vindt kun je ook een filmpje met je motivatie sturen. 
Je stuurt je sollicitatie naar hr@scholenindekunst.nl, ter attentie van Annette van der Ham, manager P&O. 

De eerste gesprekken vinden plaats op 9 juli (middag) of 11 juli (ochtend)
meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annette van der Ham (manager P&O) via hr@scholenindekunst.nl