Log in

Managementassistent

Scholen in de Kunst is op zoek naar een nieuwe collega die per 1 september 2022 kan starten.

  

WAT GA JE DOEN?

Jij biedt professionele ondersteuning aan het managementteam van vijf personen. Zo kunnen zij zich volop storten op hun hoofdtaak. Jouw ondersteuning bestaat uit een breed scala aan werkzaamheden, van agendabeheer (met name van directeur/bestuurder) tot het verzorgen van verslaglegging van vergaderingen en van interne communicatie tot het organiseren van (interne) evenementen. Met jouw organisatietalent weet jij ons naar een nog hoger niveau te tillen.

Daarnaast ondersteun je bij piekmomenten in de administratieve taken op meerdere plaatsen in de organisatie, zoals HR en de cursistenadministratie. Zo is een dag bij Scholen in de Kunst nooit hetzelfde en bruis jij van activiteit, enthousiasme en creativiteit.

Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de bestuurssecretaris en wisselt ervaringen en werkzaamheden met elkaar uit.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Aan één woord heb jij genoeg. Jij hebt alles onder controle. Dit komt omdat je makkelijk kunt schakelen, het overzicht goed kunt bewaren en sterk bent in planmatig denken en organiseren. Ook jouw uitstekende communicatieve vaardigheden komen in deze functie goed van pas. In je werk ben je daadkrachtig, toon je initiatief en ben je nauwkeurig. Je bent een verbinder die de brug slaat tussen verschillende mensen en meningen. En je voelt goed aan welke belangen er binnen Scholen in de Kunst spelen.

Wat verwachten we verder van jou?

  • Je hebt een afgeronde MBO of secretaresse opleiding.
  • je draait je hand niet om voor het werken met Microsoft Office;
  • je kunt zowel zelfstandig als goed in teamverband werken;
  • het is een pré als je woonachtig bent in de regio Amersfoort.

 

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een enthousiast en gedreven team van professionals.
  • Een afwisselende en uitdagende functie voor 60% baanomvang. We werken met een jaaruren systematiek, dus flexibiliteit in de werkuren is mogelijk.
  • Thuiswerk (gedeeltelijk) behoort tot de mogelijkheden.
  • Werklocatie is het prachtige Eemhuis, Eemplein 75 in Amersfoort.
  • Een tijdelijk contract voor een jaar met eventueel mogelijkheden voor verlenging.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kunsteducatie, schaal 6, inschaling afhankelijk van passende werkervaring.

 

INCLUSIEF EN DIVERS

Wij zijn een organisatie voor iedereen en waar we de grootste variatie aan mensen omarmen. Variëteit ligt volgens ons ten grondslag aan creativiteit, inspiratie en innovatie. We representeren graag vanuit onze interne organisatie onze missie om zo toegankelijk en bereikbaar mogelijk te zijn voor zoveel mogelijk mensen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welke naam je draagt, waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet of waar je in gelooft. We zijn er dus ook voor jou en je bent van harte welkom te solliciteren!

 

SOLLICITEREN

We verwachten bij je sollicitatie in ieder geval een CV met een motivatiebrief- of filmpje. Je kunt je sollicitatie tot en met 29 juni 2022 insturen naar: hr@scholenindekunst.nl t.a.v. Annette van der Ham (manager P&O).

Vragen kunnen gesteld worden aan froukjenvanderwal@scholenindekunst.nl, bestuurssecretaris.

 

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 7 juli

 

Stuur een mail met je motivatie en CV

Mail direct