Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Docent Musical/Theater (M/V/X)

De Theaterschool van Scholen in de Kunst staat bekend om een ruim aanbod aan toneel-, theater- en musicallessen. We hebben aanbod voor doorgewinterde theaterdieren, maar ook aarzelende beginners met podiumvrees zijn bij ons meer dan welkom. Passie voor theater, spelvaardigheid en podiumpresentatie staan centraal in onze theaterlessen. Onze enthousiaste en betrokken theaterdocenten hebben een erkende theateropleiding gevolgd en zijn naast hun docentschap ook actief als speler, regisseur of theatermaker.

Wegens uitbreiding van ons cursusaanbod zijn we voor het nieuwe seizoen op zoek naar een docent musical/theater voor een aantal cursussen op maandag-, dinsdag en woensdagmiddag.

Het betreffen in eerste instantie cursussen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar (groep 3 tot en met 8). Startdatum 1 september 2023

wie zoeken wij?

 • Een bevlogen en betrokken docent musical/theater in het bezit van een relevante kunstvakopleiding en lesbevoegdheid.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met het doceren van spel, zang en dans in combinatie met elkaar.
 • Je hebt veel affiniteit met het geven van musical/theaterlessen aan kinderen en jongeren.
 • We sluiten onze cursussen af met een voorstelling/presentatie en verwachten dat je als docent de artistieke en organisatorische vaardigheden hebt om deze vorm te geven voor jouw groepen.
 • Je hebt een visie op theateronderwijs (als maker, regisseur en docent) en je bent op de hoogte van de relevante ontwikkelingen in het vakgebied en vandaaruit kun je inspelen op de verschillende leerwensen van de leerlingen.  
 • Je vindt het prettig om samen te werken met de andere docenten binnen het hechte en actieve team theater. Je wilt je ook inzetten voor de doorontwikkeling van het team en het aanbod.
 • Je bent een enthousiaste, communicatieve en inspirerende persoonlijkheid, zowel voor leerlingen (en hun ouders) als collega’s.

 

WAT BIEDEN WIJ?

 • We bieden een prettige werksfeer binnen de afdeling Kunsteducatie, waarbij je in een team werkt binnen je eigen vakgebied.
 • Een baan die op dit moment bestaat uit ongeveer 8 lesuren per week.
 • Een fijne omgeving om in te werken met mooie lokalen en professionele voorzieningen.
 • Een loondienstverband met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kunsteducatie.Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op verlenging of vaste baan.
 • Een goede beloning conform de CAO Kunsteducatie (schaal 8, minimaal 2806,- en max 4300,- bruto fulltime per maand).
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden bevatten onder andere een eindejaarsuitkering (5%), een goed pensioen (PFZW), fietsplan, bedrijfsfitnessregeling en deelname met korting aan onze eigen cursussen.
 • Goede studiemogelijkheden en onbeperkt toegang tot het online leerplatform van GoodHabitz.

 

DIVERS EN INCLUSIEF

Wij zijn een organisatie voor iedereen waar we de grootste variatie aan mensen omarmen. Variëteit ligt volgens ons ten grondslag aan creativiteit, inspiratie en innovatie. We representeren graag vanuit onze interne organisatie onze missie om zo toegankelijk en bereikbaar mogelijk te zijn voor zoveel mogelijk mensen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welke naam je draagt, waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet of waar je in gelooft. We zijn er dus ook voor jou en je bent van harte welkom te solliciteren!

 

OVERIGE INFORMATIE

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Niki Romijn (teamvoorzitter theater) nikiromijn@scholenindekunst.nl of Annette van der Ham (manager P&O) hr@scholenindekunst.nl.

We verwachten bij je sollicitatie in ieder geval een CV en daarnaast een motivatie. Dat laatste mag in de vorm van een brief, maar ook in de vorm van een filmpje (of allebei). Je kunt je sollicitatie tot en met 29 mei 2023 insturen naar: hr@scholenindekunst.nl

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 5 juni of 12 juni 2023. Mogelijk vindt (een deel) van de procedure online plaats.