Mediawijs Nascholingsaanbod
MEDIA-WIJS

MEDIA-WIJS  

Creatief met digitale media

Direct inschrijven

Tijdens deze nascholing leer je hoe jouw leerlingen actief én creatief aan de slag kunnen met video. Dit medium kan jouw leerlingen ondersteunen bij het verwerken van opdrachten. Bijvoorbeeld door het gebruik van animatie in een spreekbeurt, het integreren van foto’s in verslagen of het maken van een korte film aan de hand van een geschiedenis thema.

Als je toegang hebt tot de juiste apps en enkele digitale apparaten kun je tegenwoordig heel makkelijk beeld inzetten binnen (en buiten) het klaslokaal. Veel kennis van de techniek hoef je niet te hebben. Je leert jouw leerlingen te werken met digitale media, zodat zij beeld straks net zo makkelijk inzetten als woord.

Vereiste voor deelname is dat er op de school waar je actief bent, toegang is tot digitale apparaten (tablets, telefoons) met camerafunctie. Via de leerlingen zelf of via ouders.

DE Media-wijs DOCENT

De training wordt gegeven door Jurjen Dijkstra. Hij is filmmaker, filmcoach en docent bij Je Weet Zelf TV. Tijdens zijn Pabo opleiding deed Jurjen zowel in Suriname als in Nederland ervaring op voor de klas. Vervolgens startte hij met een mediaopleiding. Hij deed veel werk-ervaring op bij onder meer 3FM Serious Request en de TOP2000. Nu werkt hij vooral bij het mede door hem opgerichte Je Weet Zelf TV. Naast films monteren en onderzoek doen, geeft hij workshops en presentaties in het onderwijs.

Praktische informatie

data vrijdag 4 en 18 oktober, 8 november 2019
tijd 16.00-18.00 uur
locatie lokaal 4.01, 4e verdieping, Eemhuis
prijs € 125,-
doelgroep leerkrachten groep 1-8

Direct inschrijven