Conferentiie Cultuuronderijs Banner

Conferentie Cultuuronderwijs

Jaarlijks vindt in het najaar de Conferentie Cultuuronderwijs plaats voor het onderwijs en culturele instellingen in Amersfoort en omgeving. Het programma is vol inspirerende sprekers, workshops en lezingen.

Actuele ontwikkelingen in cultuuronderwijs staan centraal in de conferentie en je doet kennis en ervaring op om direct in te zetten in jouw eigen onderwijspraktijk. Uiteraard is er ruimte om met collega’s in gesprek te gaan en praktijkervaringen te delen.

Thema: mindset

Dit jaar staat het thema ‘mindset’ centraal. Mindset is het Engelse woord voor ‘mentali­teit’. Het gaat onder andere over de manier waarop kinderen (en volwassenen) denken over zichzelf en in het bijzonder over hun intelligentie en kwaliteiten. Maar ook over in hoeverre je open staat voor de wereld om je heen, over focus, doorzettingsvermogen, motivatie en flow. Kunnen we de (creatieve) mindset beïnvloeden? Hoe halen kinderen het beste uit zich zelf en hoe kan je hen als docent daarbij helpen?

Klik hier voor de uitnodiging in PDF en scroll verder voor het complete programma en de locatie in Google Maps.


Tip: ''vraag je directie/leidinggevende naar financiering voor bijscholing. Zowel in het primair als voortgezet onderwijs zijn hier verschillende mogelijkheden voor.''

PRAKTISCHE INFORMATIE

datum dinsdag 12 november 2019
tijd 14.30-20.00 uur
locatie de Observant, Stadhuisplein 7
prijs € 55,- inclusief buffet

doelgroep docenten, leerkrachten, directies en bestuurders uit het primair en voortgezet onderwijs en het mbo zijn van harte welkom, evenals culturele instellingen, kunstenaars en kunstvakdocenten werkzaam in het onderwijs

aanmelden via onderstaande link.