Cursusaanbod
Pianoconcert (C) Henry Krul (17)

Weinig geld, wel op les?

Kun je muziekles of een leuke cursus voor je kind eigenlijk niet betalen? Dan zijn er verschillende manieren om financiële ondersteuning te krijgen. Lees hieronder over de drie mogelijkheden waar je wellicht gebruik van kunt maken. Zo kan je kind lekker meedoen en zijn of haar creatieve talent ontdekken!

Bijdrage uit twee fondsen mogelijk bij een laag inkomen

Wil jij of je kind graag een cursus doen bij ons, maar kun je het eigenlijk niet betalen? Dat hoeft geen probleem te zijn. We hebben namelijk een eigen fonds voor minder draagkrachtigen, het Hanneke Delis Fonds. En kinderen tussen 4 en 18 jaar kunnen gebruikmaken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Kinderen kunnen soms zelfs van beide fondsen gebruik maken.


KidsmArt: gratis cursus voor kinderen

In 2019 is Stichting Art Gala gestart met het programma KidsmArt om kinderen uit gezinnen met weinig geld gratis te laten deelnemen aan muziekles of een andere cursus. Scholen in de Kunst biedt de KidsmArtcursussen aan. Voorwaarde voor gratis deelname is dat je bent aangemeld bij Stichting Leergeld Amersfoort. Na de zomervakantie wordt het programma bekend gemaakt.