Cursusaanbod
IMG 0799

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR!

Tijdens de persconferentie van 20 april jl. is de eerste stap van het (corona)openingsplan door het kabinet aangekondigd. Als het meezit, is kunst- en cultuurbeoefening in binnenruimten binnenkort weer mogelijk. Dat valt onder stap 2. Het hangt natuurlijk van de ontwikkelingen in de komende week en de persconferentie van 11 mei af. Houd onze site en social media daarom goed in de gaten!

We kijken reikhalzend uit naar de persconferentie van 11 mei a.s. met de hamvraag: mogen we op 18 mei weer op onze locaties lesgeven? En zo ja voor alle lessen of een selectie daarvan?
Wij zijn er in ieder geval klaar voor: de vloeren zijn in de was gezet en de theaterkleding hangt fris gewassen in de lokalen!

Schoon en veilig
Uiteraard blijven we op onze locaties de overheidsrichtlijnen volgen. Dat betekent dat wij zorgen voor een veilige, schone omgeving en voldoende beschermende middelen.
En met voldoende ruimte voor creativiteit en gezelligheid. Van onze bezoekers verwachten we dat zij zich houden aan de basisafspraken: handen wassen, afstand houden en thuisblijven bij klachten.
En natuurlijk geldt: iedereen vanaf 12 jaar draagt een mondkapje in de openbare ruimtes. In de leslokalen hoeft dit niet. Wil je alles nog eens rustig nalezen? Kijk dan op onze coronapagina.