Cursusaanbod
Emailleren Niveau 1 2 (C) Henry Krul (9)

Vrij werken in atelier verlengd!

Goed nieuws voor onze volwassen beeldende cursisten! Vrij werken in atelier wordt verlengd! De laatste week van augustus en de eerste week van september zijn volwassen cursisten beeldend welkom om zelfstandig te werken in het Eemhuis.

Als volwassen jaarcursist beeldende kunst kun je gratis gebruik maken van ‘vrij werken in atelier’. Dat kan normaal gesproken op momenten dat er geen lessen zijn, met name in vakanties. Nu, tijdens de coronaperiode, kan dat ook nog voor en direct na de zomervakantie op vastgestelde momenten. Interesse? Schrijf je dan in! 

Het is goed om te weten dat cursisten van verschillende cursussen op hetzelfde moment werken in een cursusruimte. De cursisten van ICOON mogen ook komen werken in het Eemhuis en andersom.

Vrij werken tijdens corona
Tot aan de zomervakantie mogen we onze ateliers in het Eemhuis weer beperkt openen voor onze cursisten! Via een formulier kun je je voorkeur doorgeven voor de momenten waarop je zelfstandig wilt komen werken in onze ateliers. Let op, je reservering is niet gelijk definitief. Je krijgt per mail bericht of er plek is. Zodra er meer mogelijkheden zijn zullen we deze toevoegen aan dit formulier.

Onze ateliers in het Eemhuis
- lokaal 2: tekenen & schilderen
- lokaal 4: sieraden & grafiek
- lokaal 10: tekenen & schilderen
- lokaal 11: beeldhouwen & boetseren