Cursusaanbod
Schilderen (C) HK (6)

Vrij werken in atelier weer mogelijk

Goed nieuws voor onze jaarcursisten Beeldend: vrij werken in atelier is weer mogelijk! Tot aan de zomervakantie hebben we voor de ateliers verschillende tijdstippen waarop je zelfstandig kunt werken. Omdat er een maximum aantal mensen per lokaal geldt, vragen we je je in te schrijven.

Hoe zat het ook alweer? Als volwassen jaarcursist beeldende kunst kun je, indien jouw cursusjaar bestaat uit 35 weken, 5 keer gratis gebruik maken van ‘vrij werken in atelier’. De andere 30 weken zijn lessen met docent. Die vijf momenten voor 'vrij werken' zouden normaal gesproken door de docent worden aangewezen. Vanwege corona doen we het nu anders.

We hebben per lokaal een rooster gemaakt met tijdstippen waarop er vrij gewerkt kan worden. Via een datumprikker kun je jouw plekken reserveren. Het aantal plekken per tijdstip is beperkt, zodat er nooit teveel mensen tegelijk in een lokaal werken. Zo kun je tot aan de zomervakantie nog creatief aan de slag, op een veilige manier.

 

Schrijf je nu in voor vrij werken in atelier

Volwassen cursisten beeldend kunnen zich hier online inschrijven voor Vrij werken in Atelier, met een maximum van vijf data per cursist. Per tijdslot is een maximum aantal plekken beschikbaar, vol is dus vol. We vragen je je vooraf in te schrijven, zo houden we het veilig voor iedereen. Spontaan komen kan dus echt niet, ook al is er nog plek. Het kan ook zijn dat we een tijdslot moeten annuleren, bijvoorbeeld wanneer er te weinig animo is. We informeren je dan vooraf per mail.

Schrijf je in voor jouw lokaal

➢ lokaal 2: tekenen & schilderen
➢ lokaal 4: emailleren, sieraden & grafiek
➢ lokaal 10: tekenen & schilderen
➢ lokaal 11: beeldhouwen, boetseren & keramiek

 

Belangrijke aandachtspunten

♦ er is tijdens vrij werken in Atelier geen docent aanwezig. Je kunt je dus alleen inschrijven als je geheel zelfstandig aan de slag kunt;
♦ Je dient het lokaal netjes, opgeruimd en op tijd te verlaten, zodat de volgende cursus of Vrij werken in Atelier direct daarna kan starten;
♦ er is geen horeca aanwezig en de bar is gesloten. Neem gerust een eigen thermoskan thee of koffie mee;
♦ houdt ook in het atelier 1,5 meter afstand van je medecursisten;
♦ blijf thuis bij klachten;

Veel plezier, wij kijken er naar uit om je weer te mogen ontvangen in het Eemhuis!