KIX vraag.jpg

We blikken vast vooruit

We zijn achter de schermen al druk bezig met de start van het nieuwe culturele seizoen. Graag delen we een aantal hoogtepunten vast met jullie!

Dag van de Amateurkunst op 8 september

Als eerste hebben we natuurlijk de Dag van de Amateurkunst, waarbij vele amateurkunstverenigingen zichzelf laten zien en horen op verschillende podia in de binnenstad. 
Die dag is het ook Open Monumentendag, de gemeente Leusden doet dit keer voor het eerst ook mee!
De Dag van de Amateurkunst is onderdeel van het festival Rondje van de Stad.

Extra Open Huis en Instrumentenparade op 9 september

Als start van onze Open Deurenweken en het nieuwe cursusseizoen hebben we deze middag een extra Open Huis. Je kunt dan komen kijken, proeven en meedoen aan verschillende lessen. Een extraatje is de Instrumentenparade, een bijzondere voorstelling van Mark Haayema met het Bach Jeugd Orkest, waarin kinderen spelenderwijs kennismaken met alle instrumenten.
Ool deze dag is onderdeel van Rondje van de Stad.

Open Deurenweken van 10 t/m 22 september

Op maandag 10 september start ons nieuwe cursusseizoen,waarbij traditiegetrouw de eerste twee weken alle deuren wijd open staan en je bij de groepslessen op alle locaties kunt komen kijken en meedoen. Dé manier om je te oriënteren op een cursus, voor je kind, of voor jezelf!

Kamermuziekfestival September Me

Van 21 t/m 23 september vindt de tweede editie plaats van September Me, het nieuwe kamermuziekfestival van Amersfoort. Het thema dit jaar is (on)sterfelijkheid en het bruisend hart van het festival is Flint. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Het complete programma vind je nu al op de website van Flint, waar je ook je kaartjes kunt kopen. Wil je meerdere concerten van het festival bezoeken, overweeg dan een passepartout.