Cursusaanbod
Musicalles 10 12 Jaar (C) Henry Krul (6) Banner

Vier de zomer met Kunstbrouwerij

Voor thuisblijvers, achterblijvers en vakantievierders in Amersfoort biedt Kunstbrouwerij deze zomer een veelzijdig vakantieprogramma. Van een Theaterweek tot Minecraft. Van Lion King tot TikTok. Met brandweermannen en prinsessen… Er zit altijd wel iets voor je bij! Dus vervelen in de vakantie is echt geen optie! Zien we jou ook?  

Informatie en kaartverkoop 
Meer informatie en uitgebreidere omschrijvingen van alle activiteiten vind je op de website van Kunstbrouwerij. Dat geldt ook voor het online bestellen van kaartjes.  

ZomerPretPas 
ZomerPretPas is het leukste kinderpaspoort van Amersfoort! Een papieren boekje in paspoortvorm vol zomeractiviteiten. De ZomerPretPas wordt uitgereikt aan kinderen van 2 t/m 12 jaar die wonen en/of naar school gaan in Amersfoort.  Op vertoon van de ZomerPretPas zijn geselecteerde zomeractiviteiten in het Eemhuis met korting te bezoeken. Meer info: www.zomerpretpas.nl

Zomerprogramma Eemhuis
Niet alleen Kunstbrouwerij biedt een veelzijdig programma, ook de Eemhuispartners zitten deze zomer niet stil. Kunsthal KAdE en de Bibliotheek Eemland organiseren leuke, interessante workshops. Je vindt ze overzichtelijk op één pagina: Vier de zomer in het Eemhuis!