Cursusaanbod
MHA 21 015 Campagne Lef Website 1080X720

Workshops met LEF bij Kunstbrouwerij

In de voorjaarsvakantie biedt Kunstbrouwerij een veelzijdig vakantieprogramma rondom het thema LEF! Van Mondriaan tot Minecraft. Van Frozen tot TikTok. Uiteraard met een kunstzinnige insteek. Een programma met o.a. dans, druktechnieken, een mini-musical, een mini-expo en een bouwwedstrijd. Er zit vast iets voor jouw kind bij!

Het thema van het vakantieprogramma sluit aan bij de tentoonstelling LEF in het Mondriaanhuis. Om de 150ste geboortejaar van Mondriaan te vieren heeft het Mondriaanhuis vijf jonge kunstenaars uitgenodigd om nieuw werk te maken met (het werk van) Mondriaan als uitgangspunt. Dat vraagt om lef en durf omdat iedereen Mondriaan natuurlijk kent. En dat is ook precies wat kinderen bij Kunstbrouwerij gaan doen: lekker creatief aan de slag met LEF, durf en bravoure!  

Kunstbrouwerij organiseert kunstzinnige kinderworkshops in samenwerking met plaatselijke kunstenaars en andere culturele partners. Het programma in de voorjaarsvakantie kwam tot stand in samenwerking met o.a. het MediaLab, Stadsatelier/Letterpers en het Mondriaanhuis

Meer informatie, dagen/tijden, prijzen en uitgebreidere omschrijvingen van alle activiteiten staan op www.kunstbrouwerij.nl.
Dat geldt ook voor het online bestellen van kaartjes.

Bekijk het programma