Cursusaanbod
Megamix 2020 Vrijheid (C) Henry Krul (8)

Terugbetaling les- en cursusgeld

Begin juli ontvangt een deel van onze cursisten informatie over (eventuele) terugbetaling van hun les- en cursusgeld in het seizoen 2020-2021. Zoals aangekondigd in onze algemene informatiemails, hebben we in kaart gebracht in welke situaties terugbetaling van een deel van het les- of cursusgeld van toepassing is.

Het gaat om de volgende situaties:
a. Lessen konden tijdens de lockdown niet online plaatsvinden.
b. Vervallen lessen kunnen niet meer worden ingehaald.


Hoogte van de terugbetaling

De hoogte van de terugbetaling hangt af van de mate waarin wij een goed alternatief hebben kunnen bieden. Als we de cursus of de lessenreeks op een volwaardige manier hebben kunnen aanbieden, komt deze niet in aanmerking voor terugbetaling. Deze cursisten ontvangen dan ook geen bericht.


Meerdere cursussen

Volg je meerdere cursussen bij Scholen in de Kunst? Dan is het mogelijk dat meerdere cursussen in aanmerking komen voor deze regeling. In dat geval ontvang je voor iedere cursus een aparte mail.


Individuele regeling

Heb je voor juni bij ons aangegeven dat je geen gebruik wilde maken van het online aanbod? Dan kom je automatisch in aanmerking voor de individuele regeling. Hierover zul je in september persoonlijk bericht ontvangen van ons.


Verrekening

Eventuele openstaande bedragen verrekenen we met het te ontvangen bedrag. We streven ernaar dit bedrag begin september uit te betalen ofwel verrekend te hebben.


Wil je het Hanneke Delis Fonds steunen?

Sinds 2015 heeft Scholen in de Kunst het Hanneke Delis Fonds. Dit fonds ondersteunt cursisten die niet in staat zijn de kosten van cursussen (volledig) te dragen. Dankzij bijdragen uit het fonds komen lessen binnen het bereik van mensen en gezinnen die het anders niet zouden kunnen betalen.
Kun je de terugbetaling missen en wil je ons steunen? Doneer het dan aan dit mooie fonds. Zo maak jij les voor een ander mogelijk!


Vragen?

Kijk voor veelgestelde vragen hieronder.