Cursusaanbod
Covid Routing Eemhuis (4)

We starten 2021 online

In lijn met de maatregelen van het kabinet zijn onze vestigingen gesloten t/m dinsdag 9 februari 2021. We zijn maandag 4 januari 2021 gestart met zoveel mogelijk online les geven, daar gaan we uiteraard gewoon mee door. Dinsdag 2 februari zal waarschijnlijk duidelijk worden of we met ingang van 10 februari weer open kunnen.

Alle cursisten hebben in december persoonlijk bericht gehad per mail. Op de speciale coronapagina van onze website en onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Een overzicht van alle maatregelen van het kabinet, vind je op de website van de Rijksoverheid.

Houd moed, ook tijdens deze lockdown. Enne...blijf dansen, blijf musiceren, blijf spelen en blijf kunst maken. We gaan elkaar zien!


Gevolgen voor onze cursussen en muzieklessen

Alle cursisten hebben in december een bericht per mail ontvangen met details over de cursussen en muzieklessen. Lees hier de mail met details rond de sluiting terug. De belangrijkste zaken op een rij:

Groepslessen
● alle groepslessen van dinsdag 15 t/m zaterdag 19 december 2020 komen te vervallen en worden deze week ook niet online aangeboden. De uitgevallen lessen halen we op een ander moment in.
● in de periode 4 januari t/m 9 februari wordt een deel van de groepslessen online gegeven. Andere groepslessen worden later in het seizoen ingehaald en voor lessen die definitief worden afgezegd geldt de restitutie die onder de algemene voorwaarden zijn beschreven.
 
Je hoort van je eigen docent meer details over de invulling van jouw les.

Individuele lessen
● alle individuele muziek- en zanglessen worden t/m 9 februari 2021 online gegeven. Als online lesgeven niet mogelijk is, worden de lessen later ingehaald. Docenten en leerlingen maken hier samen afspraken over.

Gitaaractie
Heb je een bon voor 5x gitaarles gekocht? Deze lessen plannen we na 9 februari in. Als je al een lesafspraak hebt gemaakt, neemt je docent contact met je op voor een nieuwe (start)datum. Als je nog geen lesafspraak hebt gemaakt, bellen we je in januari om een lessenreeks vanaf 10 februari in te plannen. 

Activiteiten, o.a. kerstconcerten
● alle activiteiten, inclusief kerstconcerten, komen t/m 9 februari 2021 te vervallen. In de komende weken bekijken we welke activiteiten later worden ingehaald. Dat laten we je zo snel mogelijk weten.