Cursusaanbod
Serious Request Banner

Kaartenactie voor Serious request

Serious Request komt dit jaar naar Amersfoort mét het Glazen Huis! In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) wordt er vanuit Amersfoort 24 uur per dag live radio gemaakt vanuit het Glazen Huis in de Nieuwe Stad. 3FM Serious Request komt in actie voor het Wereld Natuur Fonds en voor de ernstig bedreigde regenwouden van Zuid-Amerika. Het Eemhuis draagt bij met een bijzondere kaartenactie.

UNIEKE WENSKAARTEN VOOR SERIOUS REQUEST

Het Eemhuis zet zich graag in om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze actie. In samenwerking met zeven fotografen, zeven dichters, een vormgever en een drukker uit Amersfoort zijn zeven unieke ansichtkaarten gemaakt met als thema Hoop & Troost. Omdat iedereen in deze moeilijke tijden wel hoopvolle of troostrijke woorden kan gebruiken.

Een setje ansichtkaarten is in het Eemhuis te koop bij de balie van de bibliotheek en kost € 7,50. De totale opbrengst gaat naar het goede doel. De kaarten zijn het hele jaar, voor tal van gelegenheden, bruikbaar. Wacht niet te lang en koop een setje: leuk voor jezelf, fijn als cadeau en vooral een mooie bijdrage aan een goed doel!
Kijk voor meer informatie op de website van het Eemhuis.

Affiche kaartenactie voor Serious Request

 

Heb je ook een idee? Meld je actie aan via: https://www.npo3fm.nl/kominactie.
Bekijk deze website vooral ook ter inspiratie.

Lees meer over Serious Request