Cursusaanbod
IMG 9106

Expositie Reizen in de Ruimte

In het verlengde van de expositie One Way Ticket to Mars in Kunsthal KAdE presenteert Scholen in de Kunst de mega-expo Reizen in de Ruimte.

Alle volwassen cursisten beeldend lieten zich inspireren door hun bezoek aan de expositie in KAdE. Met de opgedane inspiratie zijn ze aan de slag gegaan en hebben ze de meest uiteenlopende kunstwerken gemaakt. In Reizen naar de Ruimte is dan ook van alles te zien: sieraden, schilderijen, tekeningen, sculpturen, foto's, keramiek, aquarellen, etc. Van beginnende tot gevorderde cursist, van uitbundig tot ingetogen. 

Het is interessant te zien hoe cursisten techniek, materiaal en fantasie inzetten om tot de meest wonderlijke, verrassende, buitenaardse en ruimtelijke werken te komen! De samenhang van alle werken is een grote ruimte-ervaring op zich en maakt de expositie zo bijzonder.

Van maanvaartuigen tot ruimte-ervaring. Van Marslandschappen tot buitenaardse wezens. Van planeten tot  oerknallen. En van oude dames, die dromen van een enkele reis naar Mars... 

Al het werk bij elkaar geeft een bijzondere, buitenaardse ervaring! Of is het juist bestemd voor de hardnekkige thuisblijver!? Komt dat zien!

Op vrijdag 17 januari vindt om 19.00 uur de opening plaats. 

Datum: 18 januari t/m 22 februari 2020
Plaats: Kunstplein, Café Bruis en gangen 4e verdieping Eemhuis
Toegang: gratis toegang
Tijden: maandag t/m vrijdag, 9.00-21.00 uur en
zaterdag, 10.00-15.00 uur