Cursusaanbod
Campagnebeeld_uitsnede.jpg

Open Huis ICOON

Onder het motto ‘Bruis van creativiteit’ is iedereen op zaterdag 22 juni a.s. welkom bij het Open Huis van Scholen in de Kunst in ICOON. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je binnenlopen voor informatie over ons cursusaanbod, muziekinstrumenten uitproberen, optredens bijwonen en meedoen met verschillende workshops. Samen met het ‘Groots Verjaardagsfeest’ ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Winkelcentrum Vathorst, wordt het een gezellige middag. Kom je ook meebruisen?

Het Open Huis is het uitgelezen moment kennis te maken met het brede cursusaanbod van Scholen in de Kunst in ICOON. Bezoekers kunnen op een ontspannen, laagdrempelige wijze kennismaken met theater, dans, beeldend en muziek. Door te kijken naar anderen of natuurlijk door gewoon mee te doen. Bekijk het programma!

Programma Open Huis ICOON

Grijp een instrument en maak een praatje

Tijdens het Open Huis kun je muziekinstrumenten uitproberen en uiteraard zijn muziekdocenten aanwezig om advies te geven, vragen te beantwoorden en instrumenten te demonstreren. Maar zelf meedoen is natuurlijk nog leuker, bijvoorbeeld bij de workshops musical, dans en aquarelleren. Ook zijn er verschillende optredens van onder andere het Poptheaterkoor033 en de musicalproductieklas. Alle meedoelessen en optredens zijn gratis!

Groots Verjaardagsfeest winkelcentrum vathorst

Het Open Huis vindt gelijk plaats met het Groots Verjaardagsfeest in winkelcentrum Vathorst. Dat betekent een gezellige drukte met verschillende acts op het plein.

Logo Winkelcentrum Vathorst 10 jaarLogo Winkelcentrum Vathorst 10 jaar

 

nieuwe cursusBrochure

Tijdens het Open Huis is onze nieuwe brochure met het complete cursusaanbod voor het seizoen 2019 - 2020 verkrijgbaar. Vanaf dat moment is het cursusaanbod ook op onze website te bekijken. Inschrijven doe je heel makkelijk online!

Datum: zaterdag 22 juni 2018
Plaats: ICOON, Leeghwater 1-3, Amersfoort
Tijd: 11.00–15.00 uur
Entree en meedoen is gratis!