Cursusaanbod
Instrumentenmarkt (c) Henry Krul (8).jpg

Open Deurenweek: doe een proefles!

Ballet of theater? Trompet of schilderen? Doe een proefles tijdens de Open Deurenweek en maak je keuze! De Open Deurenweek van Scholen in de Kunst vinden plaats van 16 t/m 21 september op alle locaties van Scholen in de Kunst. Gratis toegang.

De Open Deurenweek is bedoeld om vrijblijvend, gratis deel te nemen of te kijken bij diverse groepscursussen, rond te kijken in de cursusruimtes en sfeer te proeven. Het is tevens bedoeld als oriëntatie in het veelzijdige aanbod en makkelijker tot een keuze te komen. Door zelf deel te nemen aan één van de vele cursussen die dit seizoen van start gaan, is er alle gelegenheid daarover de nodige informatie in te winnen. Dat kan o.a. ook door een praatje aan te knopen met de aanwezige docenten of cursisten, die ter plekke aan het werk zijn.

Cursuslocaties Scholen in de Kunst

De Open Deurenweken vinden plaats op de volgende locaties van Scholen in de Kunst: Eemhuis (Eemplein 75), ICOON (Leeghwater 1-3) in Amersfoort. En in de vestigingen in Hoogland (Sportlaan 28), Soest (Kerkplein 1) en Leusden (Eikenlaan 1).

Onderaan deze pagina vind je per locatie een schema met de cursussen die op die locatie worden gegeven.

Muziekles

Kinderen (en hun ouders) die nog twijfelen over de keuze van een muziekinstrument of kennis willen maken met docenten, kunnen terecht op onze Open Huis op zondag 15 september 2019 in het Eemhuis. 

Dag: Open Deurenweek: maandag 16 t/m zaterdag 21 september 2019
Dag: Open Huizen: zaterdag 22 juni (ICOON) en zondag 15 september (Eemhuis)
Plaats: locaties van Scholen in de Kunst in Amersfoort, Hoogland en Leusden
Prijs: gratis toegang, opgave vooraf is niet nodig