Cursusaanbod
Parkeergarage Eemplein

NIEUW KORTINGSSYSTEEM PARKEERGARAGE

Met ingang van de maand september heeft Parkeergarage Eemplein een nieuw kortingssysteem geïntroduceerd: de PCP-kaart. Hieronder vind je uitleg over de nieuwe regeling.

Hoe werkt de kortingskaart?

De PCP-kaart biedt 20% korting en werkt net als een OV-chipkaart. De kaart moet vooraf worden ‘opgeladen’ bij de betaalautomaat in Parkeergarage Eemplein. De 20% korting wordt meteen toegepast.
Bijv.: je koopt een PCP-kaart voor 20 bloktijden (bloktijd=25 minuten). Er worden dan 24 bloktijden op de kaart gezet (= +20% van 20).
Bij binnenkomst en vertrek gebruik je de PCP-kaart net als een gewone in- en uitrijkaart. Dus scannen bij in- en uitrijden. De geparkeerde tijd wordt afgeschreven van de kaart.

Hoe kom je aan deze kaart?

Als cursist van Scholen in de Kunst kun je bij de beheerder van Parkeergarage Eemplein een kaart aanvragen. Daarvoor is een inschrijfbewijs van deelname aan een cursus nodig. Dit inschrijfbewijs is af te halen bij de balie op de 4e verdieping bij Scholen in de Kunst. Je gaat met het inschrijvingsbewijs naar de beheerder van de parkeergarage; hij zal een aanvraagformulier voor de kaart met je invullen. Hij stuurt die op naar het administratiekantoor van de parkeergarage. Vervolgens wordt de kaart aangemaakt en ontvang je die enkele weken later.
Vragen? Loop even langs Yilmaz; hij is de beheerder en helpt je graag. Zijn kantoortje vind je tegenover de roltrappen in de parkeergarage.

Aanwezigheid beheerder parkeergarage
maandag-woensdag: 8.00-16.00 uur
donderdag: 10.00-20.00 uur
vrijdag: 12.00-20.00 uur