Cursusaanbod
Neoslogo RGB Banner

Dit is NEOS, de nieuwe organisatie voor cultuuronderwijs

Goed nieuws! Amersfoort is een nieuwe organisatie op het gebied van cultuuronderwijs rijker. Met trots presenteren wij NEOS. Begin 2021 vindt de feestelijke lancering van deze nieuwe organisatie én website plaats. Met de lancering van NEOS krijgt cultuuronderwijs in Amersfoort en omgeving een prominentere en onafhankelijke positie.

NEOS is een nieuwe organisatie voor advies, programma’s, training en een groot netwerk op gebied van cultuuronderwijs in Amersfoort en omstreken. Geleid door een ambitieus team van experts, dat scholen en maatschappelijke organisaties helpt bij het verzorgen van cultuuronderwijs. Op die manier brengt zij jeugd van 0-23 jaar op een inspirerende manier in contact met kunst en cultuur. Samenwerking met culturele partners in en om de stad is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

De feestelijke lancering van de nieuwe organisatie én website vindt plaats op donderdag 28 januari 2021 tussen 15.00–18.00 uur. De website van NEOS wordt straks de plek waar al het cultuureducatieve aanbod in regio Amersfoort te vinden is.

Niks missen van NEOS? Volg NEOS dan op Facebook en LinkedIn!