Cursusaanbod
Kind Met Vergrootglas NEOS Cultuuronderwijs

Succesvolle lancering NEOS

Amersfoort is een nieuwe organisatie op het gebied van cultuuronderwijs rijker: NEOS. Op woensdag 3 maart jl. vond de feestelijke lancering van deze nieuwe organisatie én website plaats in Flint. Met de lancering van NEOS krijgt cultuuronderwijs in Amersfoort en omgeving een prominentere en onafhankelijke positie. NEOS is gevestigd in het Eemhuis.

Met veel plezier lanceerde het team van NEOS de nieuwe organisatie én website met  onder andere een overzicht van al het cultuureducatieve aanbod in de regio Amersfoort. Het programma in Flint bestond o.a. uit een prikkelende bijdrage van Karim Amghar over kansengelijkheid in het onderwijs, mooie praktijkvoorbeelden over het belang van cultuuronderwijs in het panelgesprek en een fantastisch optreden van spoken word artiest Monnik. De presentatie was in handen van Dieuwertje Blok. 

Kijk hier de livestream terug!


Lancering in Flint

NEOS, EXPERTS IN CULTUURONDERWIJS

NEOS is een nieuwe organisatie voor advies, programma’s, training en een groot netwerk op gebied van cultuuronderwijs in Amersfoort en omstreken. Geleid door een ambitieus team van experts, dat scholen en maatschappelijke organisaties helpt bij het verzorgen van cultuuronderwijs. Op die manier brengt zij jeugd van 0-23 jaar op een inspirerende manier in contact met kunst en cultuur. Samenwerking met culturele partners in en om de stad is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Maak kennis met NEOS op de nieuwe website.