Cursusaanbod
Salih Kilic 0104

Met korting naar Breakin' Convention

Wist je al dat Breakin’ Convention, het baanbrekende hiphopfestival uit Londen, voor het eerst naar Nederland komt? Op vrijdag 29 oktober staat het festival in Flint. Reken op adembenemende en inspirerende optredens van internationaal gevierde poppers, lockers, b-boys en b-girls. Maar ook lokaal talent staat op het podium. En als dansleerling kun jij daar met korting naartoe!

Samengesteld en gehost door Britse hiphoptheaterlegende en artistiek leider van Breakin' Convention, Jonzi D, neemt het festival het hele theater over met dj's, workshops en freestyle-sessies. Ook zal er lokaal talent op het podium te zien zijn, zoals Future Rituals, Wennah Wilkers en Amenti Theatre Company.

Flint vindt het belangrijk dat de Amersfoortse dansscene wordt vertegenwoordigd tijdens de Breakin’ Convention. Daarom heeft Flint speciaal voor Scholen in de Kunst en andere Amersfoortse dansscholen een kortingsactie ontwikkeld. Medewerkers en leerlingen kunnen nu kaarten bestellen met 33% korting. 


Programma en kaartverkoop

Alle informatie over het programma en de verschillende acts vind je op de website van Flint.
Jongeren tot 30 jaar betalen € 9.00 (ipv € 12.50) voor een kaartje en volwassenen € 17.00 (ipv € 22.50). Je kaartjes koop je online bij Flint. In het bestelproces heb je bij stap 1 de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren. Voer hier BREAKIN-033 in. Let op: het veld is hoofdlettergevoelig.

Koop je kaartjes bij Flint