Cursusaanbod
Bordje Banner

Buurhosts en buurchefs gezocht!

In een jaar waar vrijheid een nieuwe betekenis kreeg, vieren we op 5 mei 2021 vrijheid van het verleden en heden. Voldoende voer voor een goed gesprek en een mooie maaltijd! Stichting De Bühne, bekend van Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen, organiseert nu Bordje Vrijheid en jij kunt meedoen!

Met Bordje Vrijheid prikken we sociale bubbels door en regelen we de ingrediënten voor een barmhartige dag. Ondanks de beperkingen waarmee we te maken hebben, is er genoeg ruimte om er te zijn voor een ander, samen brood te breken en vrijheidsverhalen te delen. Dat laten we op 5 mei 2021 zien door met vele Amersfoorters een Bordje Vrijheid te bereiden voor een buurtgenoot. De maaltijden worden samen genuttigd bij een buurtgenoot die zich heeft aangemeld als buurhost.

ook meedoen aan Bordje vrijheid? Meld je aan!

Meld je uiterlijk 25 april aan voor Bordje Vrijheid. Dat kan op twee manieren: als buurchef, die een zelfgekozen maaltijd gaat koken; of als buurhost, die op 5 mei 2021 zorgt voor een gedekte tafel. Na de aanmelddeadline worden de buurchefs en buurhosts aan elkaar gekoppeld en weten zij met wie ze hun Bordje Vrijheid gaan delen.
Aanmelden als buurchef >
Aanmelden als buurhost >

Meer weten?
Neem een kijkje op de site: Bordje Vrijheid

Bordje Vrijheid is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt aangeboden door de gemeente Amersfoort.