Cursusaanbod
campagnebeeld Megamix_uitsnede.jpg

Megamix: (Dis)connected

Wegens groot succes presenteren dit jaar de jongerencursisten van Scholen in de Kunst zich opnieuw tijdens de MegaMix. Met de bijzondere voorstelling (DIS)CONNECTED staan zij op zaterdag 2 februari a.s. op de planken van ICOONtheater in Vathorst.

Hoe sta jij in contact met de wereld om je heen? Wat voor miscommunicaties zie jij gebeuren? Wanneer voel jij je echt gekend? Kom kijken naar (DIS)CONNECT, een voorstelling over contact, vervreemding, (mis)communicatie, zien en gezien worden.


MEGAMIX: JAARLIJKSE JONGERENVOORSTELLING

De jaarlijks terugkerende MegaMix is een multidisciplinaire voorstelling waarin de cursisten van dans, theater, muziek en beeldende kunst samenwerken en het resultaat presenteren in één grote voorstelling. In een paar weken werken de leerlingen aan de hand van het thema ‘communicatie’ naar de uiteindelijke, gezamenlijke presentatie toe.
De voorstelling is niet alleen geschikt voor nieuwsgierige familieleden en vrienden, maar ook voor iedereen die kennis wil maken met het brede jongerenaanbod van Scholen in de Kunst.

Zaterdag 2 februari, 19.30 - 20.30 uur in ICOONtheater.
Kaartjes à € 5,- zijn online te koop bij ICOONtheater.