Cursusaanbod
Carla Dordt 04 Banner (1)

Save the date: Masterclassdag november

Scholen in de Kunst presenteert in november voor de achtste keer een Masterclassdag. Een veelzijdig programma voor kunstbeoefenaars, cultuurliefhebbers, cursisten en nieuwsgierige bezoekers. Op zaterdag 23  zijn de masters te bewonderen in het Eemhuis.
(Foto banner: werk van Carla Klein)

Masterclassdag op zaterdag 23 november

Tweemaal per jaar nodigt Scholen in de Kunst enkele vooraanstaande kunstenaars uit, die in hun discipline vanwege hun kunst en educatieve gaven inspirerend zijn . Het is een unieke en verdiepende ervaring om aan een masterclass deel te nemen. De enthousiast ontvangen voorgaande edities hebben laten zien dat Scholen in de Kunst hiermee iets bijzonders biedt. Ook voor de komende editie hebben we weer bijzondere kunstenaars weten vast te leggen.

Op zaterdag 23 november zijn er weer diverse masters die naar Amersfoort komen! Zo kun je bij Ruudt Peters een masterclass sieraden maken volgen. Benjamin Feliksdal geeft klassiek ballet voor jongeren en volwassenen. Kunstenaar Carla Klein gaat schilderen en Suzanne Konings is onderdeel van programma voor leerlingen die een houtblaasinstrument bespelen. 

Binnenkort staan alle masterclasses in de agenda van onze website en kun je online je kaartje kopen.