Cursusaanbod
Ontdek De Piano (Speciale Klas) Bij Machteld (C) HK (6)

Onze lessen voor jeugd t/m 17 jaar mogen door

Goed nieuws! De Veiligheidsregio Utrecht en de gemeente Amersfoort hebben ons laten weten dat onze jeugdlessen toch mogen plaatsvinden. Dat betekent dat individuele en groesplessen voor jeugd t/m 17 jaar op alle locaties van Scholen in de Kunst met ingang van maandag 9 november toch doorgaan!

Naar aanleiding van veel vragen uit de kunst- en cultuursector uit het hele land, zijn de maatregelen die donderdag jl. zijn ingegaan nu iets ruimer geïnterpreteerd. De gemeente Amersfoort heeft laten weten dat onze locaties tóch gebruikt mogen worden voor (groeps)lessen voor leerlingen t/m 17 jaar. Daarnaast heeft de gemeente expliciet laten weten dat de individuele lessen voor volwassenen niet op onze locaties mogen worden gegeven. Die lessen worden dus online gegeven. Hieronder lees je hoe we onze lessen vanaf maandag 9 november aanbieden.


Welke lessen gaan wel door op onze locaties?

● alle groepslessen voor jeugd t/m 17 jaar*
● alle samenspel voor jeugd t/m 17 jaar*
● alle individuele muzieklessen voor jeugd t/m 17 jaar, tenzij je docent een andere afspraak met je heeft gemaakt

* Bekijk het schema voor de uitzonderingen.

Welke lessen worden niet op locatie gegeven en later ingehaald?

● alle peuterlessen voor kinderen t/m 4 jaar met begeleiders
● alle groepslessen vanaf 18 jaar
● alle samenspel vanaf 18 jaar

Bekijk het schema met de inhaalmomenten.

Welke lessen worden online aangeboden?

● alle individuele muzieklessen vanaf 18 jaar


Toegang tot locaties

Voor het Eemhuis en ICOON geldt: begeleiders van jonge kinderen mogen hun kinderen tot Café Bruis (4e verdieping Eemhuis) en de foyer (begane grond ICOON) begeleiden; daar worden de kinderen opgehaald. Oudere kinderen lopen zelfstandig naar hun lokaal. De locaties Hoogland, Leusden en Soest zijn zó overzichtelijk, dat zelfs jonge kinderen hun lokaal makkelijk kunnen vinden. Kom kort voor aanvang van de les en ga daarna direct naar buiten.
Let op: de bibliotheken in het Eemhuis en ICOON zijn gesloten! Je kunt hier dus niet wachten en/of rondlopen!

Wat gebeurt er na 18 november?

Uiteraard hopen wij alle lessen en activiteiten vanaf 19 november weer te mogen hervatten. Zodra daar meer over bekend is, hoor je dat van ons.

Bereikbaarheid

Vragen? Stel ze gerust. Tot 19 november zijn wij het beste per mail te bereiken via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl Bellen kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via 033 467 34 73. Houd ook onze website en Facebookpagina in de gaten voor updates rondom corona.