Cursusaanbod
Techniekclub 8 12 Jaar (C) Henry Krul (4)

cursussen van start in juni

Van Kleuterdans tot Modeclub, van Techniekclub tot Boy moves, van Ontdek muziek tot Cameraclub. In de eerste week van juni starten we nog verschillende nieuwe, korte cursussen voor kinderen! Een mooi moment om kinderen aan te melden voor een serie creatieve lessen tot aan de zomervakantie. Eindelijk weg van dat beeldscherm en weer de deur uit om live les te krijgen van enthousiaste kunstdocenten. Zeven weken lang heerlijk dansen, tekenen, zagen, muziek maken of fotograferen. Wacht niet te lang; de online inschrijving is gestart.

Nu het einde van corona in zicht is en de zomervakantie nog even op zich laat wachten, is het heerlijk om de komende weken nog even kunstzinnig aan de slag te gaan. Vanaf juni starten er nog vele kindercursussen. Lessen om nog even te werken aan nieuwe skills of gewoon gezellig met leeftijdgenootjes mooie dingen te maken. De korte cursussen vinden plaats in het Eemhuis en op drie andere locaties in Amersfoort en Leusden. Eigenlijk altijd dicht in de buurt. Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod onderaan deze pagina.

En ook voor de grote mensen starten ook nog twee cursussen: Textiel, niveau 1 en Ukelele, niveau 1.

Proefles muziekinstrument

Voor iedereen die voor de zomervakantie nog een proefles voor een muziekinstrument of zangles wil volgen, is er ook goed nieuws! Voor nagenoeg alle instrumenten kun je nog terecht voor een online proefles of live proefles in het Eemhuis. Maak kennis met één of meerdere instrumenten en de verschillende muziekdocenten. Een uitstekende manier om te proberen welk instrument of welke docent het beste bij je past. Nadat je je keuze hebt gemaakt, kun je in september echt op les.

Vraag hier je proefles voor een muziekinstrument of zangles aan.

Of schrijf je in voor één van onderstaande korte cursussen. Let bij het inschrijven op de startdatum,
de korte cursussen starten vanaf maandag 31 mei.