Cursusaanbod
_DSC5820-Edit.jpg

Kick-off School voor Talent Popmuziek

In januari starten we met een nieuwe loot aan de stam van onze School voor Talent: de popmuziek! Naast Muziek, Dans en Theater zijn we in september gestart met de School voor Talent Beeldend. Met de Popmuziek erbij bieden we nu voor alle disciplines een aparte leerlijn talentontwikkeling. Speciaal voor die jongeren die hun talent verder willen ontwikkelen en bereid zijn zich daarvoor in te zetten!


Over de School voor Talent

De School voor Talent wil graag kunst voor iedereen toegankelijk en beschikbaar maken, op ieder niveau. Speciaal voor jonge mensen met talent heeft Scholen in de Kunst een aparte leerlijn opgezet in de vorm van talentklassen. Er zijn al talentklassen voor muziek, dans, theater en beeldende kunst. En nu starten we dus ook een talentklas voor popmuziek. Doelstelling van de talentklassen is om getalenteerde cursisten, die de ambitie en de inzet hebben om dat talent te ontwikkelen, een plek te geven. Dat creëert voor die cursisten nieuwe kansen en mogelijkheden.

Bij de School voor Talent ontwikkel je vakmanschap, discipline, toewijding en het vermogen om je talent te delen. Naast plezier, uitdaging en samenspel, zijn experiment en onderzoek elementen uit het leerplan van de School voor Talent.

Er wordt gewerkt vanuit een piramidemodel: er is een brede instroommogelijkheid en je kunt uiteindelijk doorgroeien naar het niveau van een vooropleiding van het hoger kunstvakonderwijs of naar een kunstopleiding op mbo-niveau. Maar dat hangt natuurlijk af van je persoonlijke ambitie!

HOE DOE JE MEE?

Voor deelname aan de School voor Talent Popmuziek, kom je in aanmerking als je:

    niet ouder bent dan 21 jaar
    een (pop)muziekinstrument speelt of zingt
    ambitie hebt en graag 'on stage' staat

Om mee te kunnen doen, is er een auditie op 12 januari 2019 in het Eemhuis. Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar onze docent keyboard, Ton Beckers. Vermeld in ieder geval je naam, geboortedatum, telefoonnummer en natuurlijk het instrument dat je bespeelt. Deelname aan de auditie is gratis.


NA DE AUDITIE

Als je bent aangenomen, krijg je 5 zaterdagen les van 11.00 tot 14.00 uur onder leiding van diverse docenten in het Eemhuis. Deelname kost € 95,00. Uiteraard kun je diverse optredens tegemoet zien!