Cursusaanbod
Megakerstkoor Eemhuis 2018 (C) Henry Krul (12)

Kerst in het Eemhuis met Joris' kerstboom

Het Eemhuis pakt uit met kerst. Van Joris' kerstboom, het Eemhuis Kerst Meezingkoor tot workshops in kerstsfeer. We zetten alles voor je op een rij!

Joris' kerstboom in het Eemhuis

Joris’ Kerstboom staat van 9 t/m 24 december in de Bibliotheek het Eemhuis. Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met kerstgedachte tussen de dennentakken! Op 11 december worden er opnames gemaakt van het gelijknamige televisieprogramma, waarbij Joris Linssen het gesprek aan gaat met bezoekers. Je kunt daar gratis bij aanwezig zijn, tussen 13.00 en 16.30 uur.

Zing mee in het Eemhuis Kerst Meezingkoor

Altijd al eens luidkeels willen zingen in de centrale hal van het Eemhuis? Dat kan op woensdag 11 december, vanaf 19.00 uur. Onder leiding van drie van onze muziekdocenten kan iedereen naar hartelust meezingen met bekende kerstliederen. De teksten worden op groot scherm getoond, dus voorbereiding is niet nodig!

Kerstworkshops bij Kunstbrouwerij

Ja hoor, het is team Kunstbrouwerij weer gelukt om een serie gekke, creatieve workshops rond kerst te bedenken. Zo kun je aan de slag met het schrijven van je eigen kerstlied, uit volle borst meezingen met foute kersthits tijdens de zangzondag, een K-pop danceact instuderen of een kerstslinger maken van porselein. Allemaal op 15 december, de kaartverkoop is gestart!